Szerző: 112Press 2020. december 16.

Felnin hajtott el a helyszínről Nissanjával a zavartan viselkedő sofőr Gércénél

Hússzállító teherautó és Nissan személygépkocsi ütközött szerdán Gérce közelében a 84-es főúton. A teherautó vezetője azonnal a másik sofőrhöz sietett, ő azonban elhajtott a helyszínről.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt Gérce közelében, a 84-es főúton. Egy Sárvár irányába tartó teherautó ütközött egy vele egy irányba haladó személygépkocsival, de a helyzet nem olyan egyszerű, mint ahogyan első hallásra tűnik.

Előzésben lévő teherautónak hajtott Nissan Gérce közelében
 
A húsárut szállító teherautó vezetője kérdésünkre elmondta, hogy az előtte haladó Nissan vezetője elakadásjelzőt kapcsolt haladás közben, majd balra és jobbra indexelt és haladt tovább.
 
 
Előzésben lévő teherautónak hajtott Nissan Gérce közelében
A férfi úgy döntött, megelőzi a Nissant és amikor mellé ért a személyautó vezetője balra kormányozta a járművét. A Nissan ütközött a teherautóval, ami a személyautó előtt megállt.
 
Egyenes, jól belátható szakaszon történt a baleset
 
A sofőr vissza sietett az autó vezetőjéhez, aki nem szállt ki a kocsiból, hanem gázt adott és elhajtott.
 
Az autót vezető nő több kilométert vezetett úgy, hogy a bal hátsó felni szikrát hányt az aszfalton. Egy szemtanú elmondása alapján Sárvár-Hegyközségben két dudáló fehér autó követte a Nissant, ami végül  megállt az út szélén, orral egy kapu felé, miközben az autó hátulja elfoglalta a sáv egy részét.
 
A Nissan vezetője elhajtott a baleset helyszínéről
 
A szemtanú elmondta, hogy a felhúzott ablakon keresztül is tökéletesen lehetett hallani, hogy a magyar rendszámú autóban "német tánczene" bömböl. Egy idő után a fiatal nő kiszállt az autójából és a csuklóját szorította.
 
Hamarosan mentők érkeztek, akik elszállították a sofőrt, majd rendőrök vizsgálták át az autót és az egyik rendőr leparkolt a járművel úgy, hogy ne zavarja a közlekedést.

Dudáló autók miatt állhatott meg a sofőr, több kilométerre a baleset helyszínétől

A kérdéseinket az esettel kapcsolatban elküldtük a mentőknek és a rendőrségnek. Amennyiben kapunk választ, a cikkünket frissítjük.
 
A Nissan vezetője elhajtott a baleset helyszínéről
 
Szeretnénk választ kapni többek között arra, hogy volt-e valami oka annak, hogy a személyautó vezetője elhagyta a helyszínt? Van-e magyarázat a baleset előtti jelzésekre? Fogyasztott-e alkoholt, vagy bódító szert a sofőr, vagy esetleg rosszul lett a volán mögött? Észlelte-e a balesetet, azon túl, hogy megállt az ütközés után? Észrevette-e, hogy a bal hátsó abroncs leszakadt a felniről?
 
A Nissan vezetője elhajtott a baleset helyszínéről
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.