Barion Pixel
Szerző: 112Press 2022. május 22.

Elázott férfiakat igazoltattak - Rábába hajtott a sofőr, a folyóban hagyták a KIÁ-t

Két teljesen átázott, vizes ruhában, csatakosan gyalogló férfit igazoltattak a rendőrök Szentgotthárd Rábatótfalu városrészén. A gyalogosokról kiderült, hogy nem sokkal korábban még autóban ültek, de a járművel feltehetőleg elgázolt pár békát és halat a sofőr.

Egy nap alatt három olyan balesetről szereztünk tudomást Vas megyében, ahol a balesetet okozó sofőr elhagyta a helyszínt, ráadásul nagyon valószínű, hogy ebben az utolsó esetben is ittas volt a jármű vezetője. A nap egy erősen ittas férfival kezdődött, aki Renaultjával kidöntött egy táblát, majd sürgősen elhajtott a helyszínről, de egy közeli utcában egy lámpaoszlop már maradásra bírta. Őt követte az acsádi érvelőbajnok, aki azért nem akarta, hogy rendőrt hívjanak a balesethez, mert túlságosan részeg. A kérés nem talált értő fülekre, ezért a sérült sofőr inkább elhagyta a helyszínt a rendőrség kiérkezése előtt.
 
KIA hajtott a Rába folyóba Szentgotthárd közelében
 
A harmadik esetben a rendőröknek tűnt fel két teljesen vizes, koszos ruhában sétáló férfi Szentgotthárdon. Igazoltatták őket, majd nem sokkal később kiderült, hogyan sikerült bőrig ázniuk. Pontosabban a körülmények még nem teljesen tisztázottak.
 
KIA hajtott a Rába folyóba Szentgotthárd közelében
 
Információnk szerint a KIA Pride személyautó Szakonyfalu felől érkezett és a szentgotthárdi kereszteződésnél letért az útról, majd kukoricaföldön áthajtva, sűrű aljnövényzettel benőtt részen átgázolva a Rábába csobbant. A kis KIA ezután még kb. 10 métert haladt szembe a folyásiránnyal (!), majd valószínűleg a motor lefulladt. (Pontosabban vízbe fulladt.)
 
KIA hajtott a Rába folyóba Szentgotthárd közelében
 
Az autóban ülő két férfi az autót hátra- (és a Rábában) hagyva besétált Szentgotthárdra. Személyi sérülés nem történt, a rendőrség vizsgálja, hogy a két ittas férfi közül ki vezette a személyautót.
 
KIA hajtott a Rába folyóba Szentgotthárd közelében

 

A baleseti helyszínre szentgotthárdi és körmendi tűzoltók vonultak, akik nem a KIA által a folyó felé vágott ösvényen, hanem egy másik helyen vontatták ki a folyóból a gépkocsit.

KIA hajtott a Rába folyóba Szentgotthárd közelében

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.