Szerző: 112Press 2020. augusztus 29.

Dombtetőn találta szembe magát BMW-vel az előzésben lévő VW sofőrje Nádasdnál

A keskeny, négy számjegyű úton három autó robogott el egymás mellett. A baleset okozója sodródott árokba, de az egyik vétlen jármű is megsérült.

Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt Nádasd és Halogy között.
 
Egy Nádasd felé tartó Volkswagen egy domb előtt személyautó előzésébe kezdett. Az autó vezetője a dombtetőre felérve észlelte, hogy szemből három autó érkezik, a sor elején egy BMW-vel.
 
n6a
 
-Amikor megláttam a szemből érkező Volkswagent, akkor egy pillanat alatt kellett döntenem és félrehúztam a kormányt, Így tett az éppen megelőzött autó vezetője is, így hárman haladtunk el egymás mellett - mondta el a 112Press kérdésére a BMW vezetője, aki legénybúcsúba tartott, három utasával együtt. - Nagyon örülök, hogy megúsztuk ennyivel. A lökhárító koppant az árokban és a szélvédő repedt be. Sokkal rosszabbul is végződhetett volna...
 
n10a
 
A balesetet okozó Volkswagen az elkerült BMW után be tudott sorolni a megelőzött autó elé, de padkára futott. A sofőr próbált visszakormányozni, de a VW áttért a szemközti sávba, majd letért az útról és egy fenyőültetvény előtt hosszan feltúrta a földet sodródás közben.
 
n5a
 
A balesetben személyi sérülés nem történt.
 
A VW-t traktor vontatta vissza az útra, két defektes kerekének kicserélése után a saját kerekein tudott távozni a helyszínről.
 
n14a
 
A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom. A helyszínre érkezett az elhíresült vasi rendőrségi kamerás Skoda is, ami szombaton délután a 86-os főúton és az Őrségben ellenőrizte a forgalmat.
 

Ma az Őrségben és a 86-os főúton is járt az elhíresült kék Skoda, amiből menet közben rögzítik a szabálytalanságokat a rendőrök. #skoda #police #pofatlanitas #dashcam

Közzétette: 112 Emergency Press Hírügynökség – 2020. augusztus 29., szombat

 

Dombtetőn találta szembe magát BMW-vel az előzésben lévő VW sofőrje Nádasdnál
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.