2017. április 12.

Veszélyes előzés miatt ráfutásos balesetek a 86-os főúton - öt jármű sérült

Összesen öt autó sérült meg, az ütközéssorozat elindítója megállás nélkül továbbhajtott. A követési távolság be nem tartása okozta a bajt, a sor elején haladó Suzuki sofőrje ugyanis még el tudta kerülni az ütközést.

86k3

A beszámolók alapján egy Körmend irányába tartó személyautó előzött veszélyesen szerdán reggel a 86-os főúton, Kisunyomnál. Emiatt taposott a fékbe a vele szemben szabályosan haladó Suzuki vezetője. A frontális ütközést ugyan elkerülte, de a mögötte érkező Skoda sofőrje nem tudott időben megállni és nekiütközött a Suzukinak.  Az ütközést újabb követte, a Skoda "szendvicsbe" került, mivel a mögötte érkező teherautó vezetője sem tartotta be a követési távolságot. 

86k2

Nem kellett sokat várni a következő ütközésre sem. Egy teherautó megállt az ütköző járművek mögött, a mögötte érkező Fiat személyautó vezetőjét viszont ez váratlanul érte, így ő is ütközött.
86k1
 
A veszélyesen előző autó megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A balesetben információink szerint senki nem sérült meg. A helyszínelés ideje alatt félpályán haladhatott a forgalom, kisebb torlódás alakult ki a 86-os főúton.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.