Barion Pixel
Szerző: Szabolcs-Szatmár-Bereg MRFK 2020. június 08.

Rokonánál bujkált az élettársát halálra verő fiatalember Dombrádon

Dombrádon az egyik rokonánál bújt el a 23 éves L. Cs., miután 2020. június 5-én olyan súlyosan bántalmazta 24 éves élettársát, hogy a nő belehalt sérüléseibe.

Halálra verte 24 éves élettársát a 23 éves férfi Dombrádon

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya elfogatóparancs alapján kereste a dombrádi fiatalembert, a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrsének munkatársai fogták el a férfit 2020. június 7-én egyik rokona házában, ahol a bűncselekmény elkövetése után elrejtőzött.

Rokonainál bujkált a 23 éves férfi az emberölés után

Elfogása és előállítása után L. Cs.-t halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanújával miatt hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként. A férfi beismerte tettét, amit elmondása szerint féltékenységből követett el. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

IMG_7784

Előzmény

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. június 5-én 17 óra 55 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy 24 éves nőt dombrádi otthonában holtan találtak. Az elsődleges adatok szerint a nő halálát idegenkezűség okozta.

IMG_7769


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.