2017. április 24.

Fegyveres rablás Szombathelyen - dohányboltból vitte el a bevételt a csuklyás rabló

A kabátos, csuklyás férfi egy fegyvernek látszó tárgyat fogott rá a fiatal eladónőre 15 óra után, Szombathelyen, majd a bevétellel elmenekült. A rendőrség nagy erőkkel keresi az alacsony támadót.

Frissítés 20:30

A TEK feltehetőleg elfogta a gyanúsítottat

TEK

Lehoztak egy férfit bilincsben Szombathelyen a Paragvári utca 86-ból. A házból nagy kiabálás hallatszik, jelenleg a TEK biztosítja a ház bejáratát.

Korábban írtuk:

Információink szerint nem esett pánikba a fegyver láttán a megfenyegetett eladó a szombathelyi Paragvári utcai dohányboltban. A rablás után hívta a rendőrséget. Lövés nem dördült el a rablás során.

DSC_5450

Úgy tudjuk, hogy a rablást elkövető férfi nem viselt maszkot, a kabátjának csuklyájával takarta az arcát.

DSC_5454

DSC_5457

A rendőrség közleménye:

Keresi a rendőrség azt a férfit, aki feltehetően felfegyverkezve rabolt ki egy dohányboltot Szombathelyen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. április 24-én 14 óra 47 perc körül egy harmincas éveiben járó, kék kabátot és kapucnit viselő férfi bement a Paragvári utcában található Nemzeti Dohányboltba, ahol az eladót a nála lévő fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette, majd a bevétel átadására szólította fel. Az alkalmazott nem tanúsított ellenállást és a fenyegetés hatására átadta a férfinek a kassza tartalmát. Az elkövető az így megszerzett pénzzel gyalog menekült el a helyszínről.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

DSC_5447


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.