Szerző: Vas Megyei Főügyészség; 112Press 2017. április 27.

Előzetesben a fegyveres rablással gyanúsított férfi

A többszörösen visszaeső, korábban már más rablást is elkövető férfi felháborítónak találta, hogy a sajtó érdeklődik az ügye iránt, felesége a törvényszék folyosóján is azt kiabálta, hogy a férje ártatlan. A bíróság elrendelt e a 29 éves férfi előzetes letartóztatását.

Nagyon felháborodott a fegyveres rablással vádolt férfi, hogy a sajtó felvételt próbált készíteni róla.

DSC_5633r

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványozta annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki 2017. április 24. napján Szombathelyen egy lőfegyvernek látszó tárggyal rabolta ki az egyik Nemzeti Dohányboltot.

DSC_5635r

A megalapozott gyanú szerint a férfi a lőfegyvernek látszó tárggyal fenyegette meg a Nemzeti Dohányboltban dolgozó sértettet, és arra kényszerítette, hogy átadja neki a kasszában lévő készpénzt. A fenyegetés hatására a sértett több, mint 200.000 Ft-ot adott át a gyanúsítottnak.

A nyomozó hatóság hat órán belül őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével alaposan gyanúsítható férfit.

Videónk a TEK akciójáról

A rablás miatt korábban a törvénnyel már összeütközésbe került, többszörös visszaeső, jelenleg más ügyekben is büntetőeljárás hatálya alatt álló gyanúsított előzetes letartóztatását az ügyészség a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának vagy megnehezítésének veszélyére tekintettel indítványozta.

Elfogta a TEK a szombathelyi fegyveres rablás gyanúsítottját
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.