Barion Pixel
Szerző: Szombathelyi Járásbíróság Fotó, videó: 112Press 2022. november 17.

12 év fegyház az idős férjét bottal agyonverő nárai asszonynak

A Szombathelyi Törvényszék különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt 12 év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre, valamint 8 év közügyektől eltiltásra ítélte azt az idős nőt, aki a Vas megyei Náraiban, közös otthonukban bántalmazta a férjét.

A vádlott egy törött felmosónyéllel és egy 135 cm hosszú, 2 cm átmérőjű bottal a fején és testszerte legalább 32 alkalommal megütötte az ágyban fekvő, egészségi állapota miatt ellenállás kifejtésére képtelen 81 éves házastársát, aki az időben elhúzódó durva bántalmazás miatt a szokványos fájdalmat, lelki megterhelést többszörösen meghaladó olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen elhunyt.

A Szombathelyi Törvényszék különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt 12 év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre, valamint   8 év közügyektől eltiltásra ítélte az asszonyt.

Mankójával verhette halálra beteg férjét az alkoholista asszony Náraiban

A tárgyaláson hozott ítéletet az ügyész tudomásul vette, vádlott és védője felmentés érdekében fellebbezést jelentettek be. A bíróság a vádlott letartóztatását fenntartotta, a vádlott és védője ezt a végzést is megfellebbezték, így egyik döntés sem jogerős.

Mankójával verhette halálra beteg férjét az alkoholista asszony Náraiban

Az esetről korábban részletesen beszámoltunk, illetve ott voltunk az előkészítő tárgyaláson, ahol a most 75 éves asszony azt állította, hogy a férje magának okozta a sérüléseket.

A bíró kérdésére a vádlott nem ismerte el a bűnösségét - szerinte a férje magának okozta a 32 sérülést, amiből 10 halálos lehetett

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra! -


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.