Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. július 16.

Elegem van a köcsög BMW-sekből - üvöltötte a Ford vezetője és ököllel ütötte a sofőrt Szombathelyen

Megállásra kényszerített egy BMW-t egy Ford vezetője a szombathelyi Muskátli utcában, majd a lehúzott ablakon keresztül ütni kezdte a sofőrt, miközben szidalmazta. Videónkban a BMW vezetője mondta el, ő hogyan látta az esetet.

Bűnügyi helyszínelők dolgoztak hétfőn a szombathelyi Muskátli utcában, az ún. oladi elkerülőn, miután a mentők kórházba szállítottak egy vérző szájú férfit. A történtekről a sértett, egy BMW vezetője beszélt a 112Press-nek.
 
 
-Olad felé haladtam, amikor kikanyarodott elém egy autó és kb. 30 kilométeres sebességgel haladt a 70-es szakaszon. Kitettem az irányjelzőmet, jelezve az előzési szándékomat és amikor a szemből érkező Ford elhaladt megelőztem az autót. A tükörből láttam, hogy a Ford megfordul és a nyomomba eredt - mondta a BMW-t vezető fiatalember. - A Ford is megelőzte az általam megelőzött autót, majd mögöttem haladva villogtatott, dudált és engem is megelőzött.
 
bmw_
 
A BMW vezetője nem tudta mire vélni a dolgot. A Ford végül a Dolgozók útjának körforgalma előtt, a Szombathely tábla után befékezett a BMW előtt, kitette az elakadásjelzőjét és megállásra kényszerítette a másik autót. A sofőr a szemből érkezők miatt nem tudta kikerülni az autót és már mögötte is álltak.
 
bmw_4
 
-A Ford vezetője kiszállt és odasietett hozzám.  Lehúztam az ablakot, hogy elmondhassa mit akar, de azonnal ököllel ütni kezdett. Hat-nyolc alkalommal ütött be az ablakon, közben azt üvöltötte, hogy "Elegem van a köcsög BMW-sekből!". Próbáltam kiszállni, de berúgta az ajtót, meg a kocsi tetejét is ütötte. Az egészet sokan látták, de inkább elhajtottak, egy férfi jött oda, hogy csillapítsa az őrjöngőt, neki ezúton is köszönöm.
 
bmw7
 
A Ford vezetője azt is üvöltötte, hogy a BMW vezetője majdnem megölte őt és ezért vesz elégtételt rajta. Közben a BMW vezetője állítja: semmilyen balesetveszélyes dolgot nem csinált, csak jelezte az előzési szándékát és a felezővonalra húzódott.
 
bmw_9
 
A Ford vezetőjének őrjöngése aztán később nevetéssé változott, amikor a BMW vezetője vérző szájjal mondta, hogy feljelentést tesz.
 
-A magas, kigyúrt, teletetovált férfi nevetett és azt mondta, felesleges minden, mert rendőr barátai vannak és elintézik, hogy ebből semmi baja ne legyen. Aztán beült a Fordjába és elhajtott, engem pedig a mentők vittek el - mondta a sértett, akinek meglazult több foga, bevérzett a fogínye, több helyen felrepedt a szája és az arcán kívül a vállán is zúzódásos sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkezett a fiatalember édesapja is, aki szintén ragaszkodott a feljelentéshez.
 
bmw_2a
 
-Nem normális dolog az, amit a fiammal tettek, ilyennek nem szabadna előfordulnia az utakon. Nem tudom, mennyi lehet igaz abból, hogy rendőr barátokkal ilyesmit el lehet simítani, de nem fogjuk hagyni. Őszintén remélem, hogy drogtesztet is végeznek a fiam támadóján, aki az egyik pillanatban őrjöngve ütötte a fiamat, utána meg hangosan nevetett - mondta az apa.
 
bmw_3
 
A rendőrség nyomoz az ügyben. Ottjártunkkor már befejezték a nyomrögzítést a BMW-n. A fejleményekről beszámolunk.
 
bmw_8
 
Agresszió az utakon
 
Ahogyan arról többször beszámoltunk már egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy az autóvezetőknél "elpattan egy húr".  Egy mezei koccanásból is egyre könnyebben lesz garázdaság, de az sem ritka, hogy koccanás sem kell ahhoz, hogy két járművezető egymásnak essen. (Néhány napja Sárvár közelében a teljes utat elfoglalva dulakodott egy traktor vezetője egy Opel vezetőjével. Az utóbbi azt kérte számon a traktorostól, hogy "vasárnap reggel mi a k*a anyádért szüttyügsz előttem az úton, te b*i?"  A szóváltás pedig átcsapott birkózásba, de hangos belépőnkkel sikerült szétválasztani a feleket. Hasonló volt a helyzet a szombathelyi elkerülőn is, ahol egy komolyabb, de személyi sérülés nélküli ütközés után az utólag helyszínre érkező családtag kezdte szidalmazni, lökdösni a baleset okozóját, ott a dulakodók közé állva sikerült lecsillapítani az indulatokat.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.