Barion Pixel
2018. október 02.

Elpattant egy húr - koccanásból garázdaság Szombathelyen

Összekoccant egy VW és egy Hyundai Szombathelyen. Az utóbbi vezetője kiszállt, anyázott, betörte a másik autó hátsó szélvédőjét és elhajtott a helyszínről.

DSC_9642

 

A szombathelyi Semmelweis Ignác utcából kanyarodott be a szűk Welther Károly utcába egy Hyundai gépkocsi, ahol érintőlegesen ütközött a szemből érkező Volkswagennel. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a balesetért ki a felelős, de egy kis anyagi káros esetről volt szó. A Hyundai sérülése például alig látható.
 
Mindössze ennyi a Hyundai sérülése
 
A Hyundai vezetője a koccanás után kipattant az autójából és trágár szavakat kiabálva betörte a másik autó hátsó szélvédőjét, majd visszaült a kocsijába és elviharzott.
 
DSC_9644
 
Ez azonban nem volt jó ötlet, a rendszáma alapján a rendőrök hamar megtalálták a férfit, akinek vissza is kellett mennie a helyszínre, ahol újabb szópárbajt vívtak egymással a felek, közben pedig bűnügyi helyszínelők dolgoztak az autók körül.
 
Helyszínelés a Welther Károly utcában
 
A rendőrség a Hyundai vezetőjét garázdaság miatt előállította, a közlekedési balesetet pedig külön eljárás keretében vizsgálják.
 
A Hyundai vezetőjét előállították
 
A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon.
 
DSC_9653
 
Farkasszemet néztek
 
Tegnap számoltunk be arról a közlekedési balesetről, ahol egy autóbusz és egy személyautó állt egymással szemben a helyszínelés mellett, mert a személyautó vezetője nem volt hajlandó hátratolatni kb. 3 métert, az utasokat szállító busz vezetője pedig nem akart manőverezni.
 
DSC_9535
 
A Renault személyautó vezetője rendkívül mérgesen kiabált ki az autóból, mert szerinte az, hogy a másik félnek hivatalos vezetői engedélye van és buszt vezet az nem jogosítja fel arra, hogy elállja az útját, ő pedig aznap már háromszor tolatott. A buszsofőr nem szólt hozzá a vitához, a kormányt támasztva várt. Végül a rendőr utasítására a Renault vezetője negyedszer is tolatott aznap. Az agyvérzés-közeli állapot azonban elkerülhető lett volna,  ha a személyautó vezetője még úgy áll meg, hogy a roncs előzésében lévő autóbusz beférjen előtte. A kakaskodással nem csak a két jármű , de a 87-es főút érintett szakaszának forgalma is megállt.
 
DSC_9534
 
Összeomlás
 
Lazításképpen hadd ajánljuk olvasóinknak az 1993-as Falling down (Összeomlás) című filmet. Az ajánlás oka csupán annyi, hogy egyre több pattanásig feszült idegekkel közlekedő emberrel találkozunk az utakon és néha egy kis jelentéktelen  szikra is elég, hogy valaki tombolni kezdjen.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.