Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. június 13.

Felébredt az Audi vezetője a volánnál és belehúzta a kormányt az őt elkerülő Chevroletbe

Egy ember megsérült abban a balesetben, ami vasárnap délelőtt történt Hegyhátsálnál, a 76-os főúton. A vétlen járműben kutya is utazott, bekötve, így az eb nem szaladt el ijedtében a baleset után. Teljes útlezárás mellett zajlott a műszaki mentés.

Körmend irányába tartott egy Audi a 76-os főúton, Hegyhátsál közelében. Az autót vezető nő elaludt a volán mögött, a jármű áttért a szemközti sávba.

Az Audi vezetője elbóbiskolt a volánnál, a szemből érkező balról próbálta kikerülni

Szemből egy Chevrolet érkezett. Az autót vezető nő felmérte a lehetőségeket és balra húzta a kormányt, hogy elkerülje a frontális ütközést, vagy az árokba csapódást.

A Chevrolet vezetője próbálta elkerülni az ütközést, de a másik sofőr felriadt és belehúzta a kormányt az autóba

Az Audi vezetője azonban felriadt és azonnal vissza akart térni a saját sávjába, ahol azonban már ott volt a veszélyhelyzeti manővert végrehajtó Chevrolet. A két jármű érintőlegesen ütközött - az ismertetett okok miatt mindkettőnek a jobb oldala sérült – és mindkét autó árokba sodródott.

Mindkét autó árokba sodródott

A balesetben a vétlen jármű utasa megsérült, őt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. Az elsődleges adatok szerint nem szenvedett súlyos sérülést.

A vétlen sofőr autójában az utas sérült meg

Bekötötték a kutyát is

A Chevrolet hátsó ülésén egy kutya is utazott. Gazdája előző nap vásárolt olyan szerkezetet, amivel az ebet is bekötötték, így a baleset után nem tudott elszaladni ijedtében. Korábban többször is javasoltuk már kutyával utazó olvasóinknak, hogy minden esetben rögzítsék a kutyát is, ami nem csak az eb, de az autóban utazók érdeke is.

Teljes útlezárás mellett zajlott a műszaki mentés Hegyhátsál közelében, a 76-os főúton

h4


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.