Szerző: 112Press 2021. május 22.

Előkerült Zsuzsi, a baleset után roncsból elszaladt törpetacskó

Pályaelhagyásos balesetben fordult a tetejére egy Citroen 2021. május 21-én Vasváron, késő este. A roncsban egy fiatal törpetacskó is utazott, ami a baleset után rémülten elrohant a roncsból.

Cikkünk végén felhívást tettünk közzé, hogy a baleset után a roncsból elszaladt törpetacskó visszakerülhessen a gazdájához. Örömmel számolhatunk be róla, hogy Zsuzsi kutya megvan, sérülés nélkül előkerült és már az otthonában piheni ki a rémisztő eseményeket.

Előkerült Zsuzsi a törpetacskó
 
Hajnali két óra körül került elő egy Coop bolt parkolójából, ahol gazdái találtak rá. Az autót vezető fiatalembert ugyanis kivizsgálás után kiengedték a kórházból és onnan egyenesen a kiskutya keresésére indult társával.
 
Előkerült Zsuzsi, a baleset után roncsból elszaladt törpetacskó
 
Az ebet egyébként mi is kerestük. A környező utcákon túl Oszkóig mentünk el keresőlámpával és bevilágítottunk a parkoló autók alá is, hátha ott lapul az eb, de ezúttal nem jártunk sikerrel.
 
Megtalált eb egy korábbi baleset után
 
2017. szeptemberében a 8-as főúton történt sérüléses baleset, onnan szintén elszaladt egy kutya. Az ebet - akiért gyermekek is nagyon aggódtak - szintén sokáig kerestük, majd a keresést feladva Szombathelyre indultunk. A 84-es főúton aztán sikerült rábukkanni, ahogyan azt fedélzeti kameránk is megörökítette.
 

 

Kutyahám az utazáshoz
 
Javasoljuk kutyával utazó olvasóinknak, hogy szerezzenek be speciális, utazáshoz való kutyahámot*. (Google keresés: "autós kutyahám")
 
Autós kutyahám Fotó Zooplus
 
A néhány ezer forintos befektetéssel az eb szíja a gépkocsi övzárához csatlakoztatható, így megakadályozva, hogy a kutya elszaladjon pl. egy baleset után, vagy kiugorjon a mozgó jármű ablakán.
 

 

 

*A kutyahámot ábrázoló kép illusztráció, nem vagyunk semmilyen kapcsolatban a forgalmazóval, véletlenszerűen kiválasztott példaként használtuk.

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra! -


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.