Címkéhez rendelt hírek - külföld

Bezárt külföldi vendégmunkások gyártották a cigarettát az illegális...

2019. november 12.

Bezárt külföldi vendégmunkások gyártották a cigarettát az illegális gyárban Budapesten

Hatmillió szál cigarettát és további huszonegymillió szál előállításához elegendő dohányt talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy illegális budapesti cigarettagyárban. Az üzemben több tucat külföldi munkás élt és dolgozott bezárva, ők a raktárépületet sem hagyhatták el. A bűnszervezet irányítói előzetes letartóztatásban vannak.

tovább 0

Külföldi munkalehetőség ígéretével csapta be áldozatait egy...

2019. november 06.

Külföldi munkalehetőség ígéretével csapta be áldozatait egy budapesti asszony - vádemelés

1,5 millió forint értékben csalt ki pénzt áldozataitól egy budapesti nő külföldi munkalehetőséggel ígéretével. Az ügyintézés és szálláselőleg költségeire kért különböző összegeket és 15 embert károsított meg. 1 év 8 hónap börtönben letöltendő szabadságvesztést és közügyektől eltiltást javasol az ügyészség.

tovább 0

Kifosztott külföldi kálváriája - kifakadt a magyar rendőrségre a...

2019. április 17.

Kifosztott külföldi kálváriája - kifakadt a magyar rendőrségre a károsult

A hazánkban kifosztott külföldi férfi a neten fakadt ki Magyarországra és a rendőrségre, ami szerinte megalázóan bánik az EU-s állampolgárokkal, akik nem beszélnek magyarul. A rendőrség ezt másképp látja. Bonyolult történet, happy end nélkül.

tovább 0

Fotókiállítás rendőrökről a moszkvai metróban (archív)

2016. december 05.

Fotókiállítás rendőrökről a moszkvai metróban (archív)

Az orosz főváros Vüsztavocsnaja metrómegállójában figyeltünk fel a Metró Galéria témájára: moszkvai rendőröket mutattak be az állomáson várakozóknak. Ebből az összeállításból mutatunk most képeket.

tovább 0

Úti adapterek a külföldi nyaraláshoz-fogyasztóvédelmi intelmek

2016. július 13.

A nyaraláshoz elengedhetetlen szereplők a fényképezőgép és a telefon, tablet. Gondot jelenthet azonban, ha a nem megfelelő tájékozódásunk okán, megfelelő adapter hiányában nem tudjuk majd feltölteni az akkumulátort.

tovább 0

Magyar cégvezető halt meg egy ausztriai balesetben

2016. június 10.

Magyar cégvezető halt meg egy ausztriai balesetben

Közeledési balesetben életét vesztette egy 50 éves magyar nő és további négy személy megsérült, amikor a magyar rendszámú autót egy osztrák kamion egy másik teherautó alá tolta.

tovább 0