Szerző: 112Press 2020. november 12.

Videó: Teljes útlezárásnál rendőrt kikerülő trükkös járművezetők

Videón mutatjuk meg, milyen egyszerű volt kikerülni a 8-as főutat lezáró rendőrautót és rendőrt Kámnál. Az is kiderül, megérte-e az ügyeskedés?

Súlyos baleset miatt volt teljes útlezárás a 8-as főút egy szakaszán és ahogyan az a videón is látszik, a rendőrök Kámnál a 87-es főútra terelték a Vasvár felé tartó forgalmat.

Ahogyan az teljesen megszokott, ezúttal is akadtak jó páran, akik megpróbálták ezt kijátszani és az út melletti benzinkúton keresztül visszahajtottak a 8-as főútra és ezzel a 200 méteres kerülővel folytatták az útjukat Vasvár felé. Nem jutottak túl messzire, mindössze néhány kilométert tehettek meg, amikor újabb útlezárásba futottak és ezúttal már vissza is kellett fordulniuk.

A trükközőknek szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a rendőrség általában nem hobbiból, vagy unaloműzőnek zár le egyszámjegyű főutakat, hanem ennek általában nyomós oka van.

Rendőrségi útlezárást kikerülő kocsisor Kámnál - nem jutottak messzire

Természetesen az a több tucat autós, aki a rendőr kikerülésének céljával áthajtott a benzinkúton mondhatja azt, hogy nem vette észre a lezárást és a figyelmetlenségére még az is bizonyíték, hogy tankolni is elfelejtett a benzinkúton, de ehelyett inkább célszerűbb valóban elkerülni a lezárt útszakaszt.

Hirdetés

HIRDETÉS

Drága kikerülés az M86-oson

Korábban az M86-os autóúton hajtott el valaki a két sávot lezáró rendőrautó mellett, majd a sofőr egy olyan balesethez ért, aminél nem lehetett kikerülni a roncsokat. Az autó vezetője felmérte, hogy több órás várakozás vár rá, ezért kb. két kilométert tolatott a lezárt autóúton, de a lehajtónál már várta egy rendőr és a papírmunka után még megvárhatta, amíg megnyitják az autóutat. Biztosan megérte.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.