Barion Pixel
2016. február 11.

Kamion oldalába hajtott egy Fiat Kámnál - a kamionsofőr mentette meg a négy utas életét

Ha hazamegyek gyújtok egy gyertyát - mondta a Fiat egyik utasa, amikor rádöbbent, hogy a kamion ledarálhatta volna őket. A Fiat sofőrje figyelmetlen volt, a Scania vezetője viszont figyelt és megpróbálta elkerülni a balesetet.

 

A 87-es főúton haladó Fiat férfi vezetője a 8-as út kereszteződésénél balra szeretett volna kanyarodni, de nem vette észre a védett úton szabályosan közlekedő Scania kamiont. A személyautó ráhajtott a 8-as útra.

Kamion oldalába hajtott a Fiat Kámnál

-Láttam, hogy nem fog megállni, de azt hittem, jobbra fog kanyarodni. Mivel szemből semmi nem érkezett, ezért balra húztam a kormányt. A Fiat azonban balra kanyarodott, így nekihajtott a szerelvény oldalának az első kerék mögött, de szerencsére az üzemanyagtanktól nem került a kerekek alá, lepattant arról - magyarázta az eddig balesetmentesen közlekedő kamionsofőr, aki rettegve szállt ki a fülkéből, nem tudta, hogy megúszták-e a Fiat utasai.

Kamion oldalába hajtott a Fiat Kámnál

Mint kiderült, a balesetben senki nem sérült meg. A Fiatban négyen utaztak és a helyszínelés alatt döbbentek rá arra, hogy meg is halhattak volna, ha a kamionsofőr nem kormányozza félre a járművét. A Fiat vezetője figyelmetlen volt. A kamion Vasvárra tartott.

Kamion oldalába hajtott a Fiat Kámnál

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.