Barion Pixel
Szerző: Magyarországi Légimentésért Alapítvány 2021. január 04.

Visszaélnek a Magyarországi Légimentés Alapítvány nevével - telefonon gyűjtenek adományt

Telefonon gyűjt adományt valaki elvileg az alapítvány részére, csak erről pont az alapítványnál nem tudnak. Közleményben kérik, hogy senki ne dőljön be a csalónak.

A Magyarországi Légimentésért Alapítvány tudomására jutott információk szerint valaki telefonon veszi fel a kapcsolatot a
lehetséges támogatóval, majd egyeztetést követően a támogatói okirat személyes átadásával egyidőben kívánja a felajánlott adományt átvenni.

Ilyen akciója nincs az alapítványnak és az adománykezelési szabályzatának értelmében nem is gyűjt adományt ebben a formában.

Forrás: Magyarországi Légimentésért Alapítvány

A gyűjtőakcióikról minden esetben weboldalukon, hivatalos közösségi oldalaikon vagy a médián keresztül adnak értesítést.

Ezért arra kérnek minden érintettet, hogy hasonló esetben haladéktalanul értesítsék az alapítványt a legimentesert@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 374 3005-ös telefonszámon.

A Magyarországi Légimentésért Alapítvány az 54600140-14009291 számlaszám és 18655973-1-05 adószám alapján azonosítható be.

A támogatókat arra kérik, hogy a számlaszámot minden esetben nézzék meg!

Örömzenére táncoltak

Master KG és Nomcedo Jerusalema című slágerére elindított táncmozgalomhoz a világ minden tájáról számtalan baráti társaság és munkahelyi csapat csatlakozott, de orvosok, ápolók, tűzoltók is táncoltak az afrikai örömzenére.

Forrás: Magyarországi Légimentésért Alapítvány

A 2020-as év legjobb tánc kihívásában a Magyarországi Légimentésért Alapítvány is részt vett, ezzel köszönve meg az egészségügyben dolgozók elmúlt évben tanúsított erőn feletti munkáját.

Észak és Nyugat egyszerre táncolt, hiszen a Miskolci repülőtéren készült felvétellel egyidőben a Balatonfüredi bázis is csatlakozott a kezdeményezéshez. A táncról készült összeállításban a Légimentő Nonprofit Kft. minden légimentő bázisa (Budaörs, Balatonfüred, Sármellék, Pécs-Pogány, Szentes, Debrecen és Miskolc) egy-egy rövid videóüzenetben köszönt el a 2020. évtől és kívántak boldog új évet az Országnak 2021-re.

Forrás: Magyarországi Légimentésért Alapítvány

Az alapítvány tagjai elérhetőségeiken örömmel várják a csatlakozókat. Rövid videót várnak egyéni, baráti társaságok, munkahelyi közösségektől, melyből egy összefogást szimbolizáló filmet készítenek majd.

Forrás: Magyarországi Légimentésért Alapítvány

Kérik, hogy mások is csatlakozzanak, így köszönve meg az egészségügyben dolgozók munkáját!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.