Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Videó forrása TikTok Live 2024. augusztus 13.

„Végeztem már ki embert kevesebbért” – Élő adásban kötött bele aluljáróban zenélő lányba egy férfi Budapesten

A férfi mindenáron haza akarta küldeni Csehszlovákiába a magyarul beszélő, valószínűleg felvidéki lányt, aki láthatóan próbálta kerülni a konfliktust. Rögzítettük az élő adás végét.

Egy élő TikTok adásnál éreztük, hogy valami nem stimmel, ezért elindítottuk a videórögzítést, így most nézőink is bepillantást nyerhetnek egy hétköznapi esetbe. Iilyen az, amikor egy agresszív férfi egy számára ismeretlen, védtelen nővel kötekedik.

Nem csak a testi erőfölényével próbálja sakkban tartani a lányt, de verbálisan is igyekszik megfélemlíteni az aluljáróban zenélő nőt. Nehéz máshogy értelmezni a „végeztem már ki embert kisebb dolgok miatt is” kijelentést, miközben többször is fellöki a lány állványát.

Az élő TikTok adás megakadt, remélhetőleg azért, mert a lány segítségért telefonált. Egy idő múlva a TikTok live véget ért, anélkül, hogy a nézők bármit megtudhattak volna az inzultált lány sorsáról.

Agresszív férfi inzultált egy aluljáróban zenélő lányt Budapesten

A live nézőit dicséret illeti, mivel a lehetőségükhöz mérten próbáltak segíteni. Többen is beírták, hogy mondja el, hogy hol tartózkodik éppen. Ez egy nagyon bölcs tanács, hiszen a közelben lévők a segítségére siethetnek, vagy értesíthetik a rendőrséget, ha elfajulnak a dolgok. Fontos, hogy a bajba került ember ilyenkor a nézőinek mondja be a település nevét is a közterület neve mellett.

Arra pedig nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy senki ne próbáljon önbíráskodni. Ha kell, akkor értesítse a hatóságokat és igyekezzen távol tartani egymástól a feleket, amíg lehet, addig békés úton. És kérjük, soha ne menjenek el elfordított fejjel bajba került ember mellett, hiszen bárki kerülhet hasonló szituációba, és ehhez okot sem kell szolgáltatnia, elég ha például valaki szerint rosszul nézett az irányába.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.