Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. március 29.

Videó: A kerítésbe sodródó BMW műszaki mentése - tűzoltók szüntették meg a balesetveszélyt a kerítésoszlopnál

Videón mutatjuk meg a vasárnap délutáni baleset helyszínét és a műszaki mentést, valamint azt, hogyan állították vissza ideiglenesen az ütközésnél megrongálódott kaput a szombathelyi tűzoltók.

A balesetről még a helyszínről részletesen beszámoltunk. Most videó-összeállítást mutatunk a helyszíni szemléről, a műszaki mentésről és a balesetveszély megszüntetéséről a kerítésoszlopnál.
 
Bár tegnapi cikkünkben is szerepelt, de megismételjük, mivel sokan kételkedtek benne: azon a szakaszon, ahol a személyautó balesetet szenvedett nincs sebességkorlátozás, a lakott területen megengedett 50 km/órás sebességgel szabad közlekedni.
 
DSC_7514a
 
Képeinken látszik, hogy a 30 km/órás sebességkorlátozás a baleseti helyszín után kezdődik.
 
DSC_7492a
 
Készítettünk egy életképet is a közelben, amit kifejezetten azoknak a gépjárművezetőknek ajánlunk, akik előszeretettel száguldoznak lakott területen. Nem nehéz elképzelni, hogy a képen állóknak megijedni sem lett volna idejük, ha a BMW ennél a kapunál sodródik ki, a fa helyett a kerékpárost, vagy a járdán állókat maga alá gyűrve.
 
DSC_7534a

A vezetői rutinnal még nem rendelkező fiatalember remélhetőleg tanul a hibájából, nem úgy, mint az a felnőtt, aki pár napja szenvedett újabb balesetet egy temetőnél, ittasan. Az ő vezetői engedélyét korábban már bevonták, de újra levizsgázott, viszont a mostani eset után újra elbúcsúzhat az okmánytól.

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra! -

Videó: A kerítésbe sodródó BMW műszaki mentése - tűzoltók szüntették meg a balesetveszélyt a kerítésoszlopnál




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.