Szerző: 112Press 2021. március 26.

Temető mellett törte totálkárosra édesapja Peugeot-ját az ittas férfi Mesterházán

Egy enyhén balra ívelő kanyar után a jármű a menetirány szerinti jobb oldalon padkára futott, majd a temető bejáratánál betonáteresznek ütközött.

A Peugeot ezután tovább haladt az árokparton, majd a tetejére fordult a település végét jelző táblánál.
 
m_1a
 
A balesetben az autót vezető középkorú férfi megsérült, vérző fejjel mászott ki az autóból. Vele szemben felmerült az ittasság gyanúja. A mentők kivizsgálásra kórházba szállították és vérvétel is várt rá, hogy megállapítsák, milyen fokban ittasan vezette édesapja gépkocsiját.
 
m_5a
 
A sofőr helyszínre érkező hozzátartozója nem lepődött meg azon, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott. Keserűen mondta el, hogy nem az első balesetről van szó és már nagyon sokan próbáltak hatni a férfira, nem sok sikerrel. A hatóságok korábban már bevonták a vezetői engedélyét, de a büntetés letelte után újra vizsgázott.
 
m_4a
 
Mint megtudtuk, a sofőrnek magánéleti problémái vannak,  elveszítette az állását, emiatt menekült újra az alkoholhoz, amivel most még komolyabb gondot okozott magának és a szüleinek is.
 
m_6a

 

A férfi édesapja az autómentés után végigsétált a baleseti helyszínen és lelkiismeretesen összeszedte a legkisebb törmeléket is, hogy ne maradjon szemét a fia után. Azt mondta, hogy néhány dolgot biztosan át kell értékelnie. A felesége rosszul lett, amikor megtudta, hogy a fiuk balesetet szenvedett.

m_2a

Temető mellett törte totálkárosra édesapja Peugeot-ját az ittas férfi Mesterházán
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.