Barion Pixel
Szerző: 112Press / Fotó, videó: Olvasó 2021. július 26.

Hajnalban égett ki egy családi ház Simaságon - olvasói videóval

Eddig tisztázatlan körülmények között keletkezett tűz egy simasági családi házban vasárnap hajnalban. A tűzoltók három sugárral fékezték meg a lángokat.

Egy körülbelül nyolcvan négyzetméteres lakóépületben keletkezett tűz Simaságon, a Táncsics Mihály utcában 2021. július 25-én, hajnalban.

A helyszínre elsőként csepregi önkormányzati tűzoltók érkeztek, az oltásban még sárvári és sopronkövesdi hivatásos, valamint csepregi önkéntes tűzoltók vettek részt, akik három vízsugárral eloltották a tüzet.

Kiégett egy családi ház Simaságon

Az egységek egy gázpalackot kihoztak az épületből, ezt még nem érte hőhatás.

Kiégett egy családi ház Simaságon

A tűz keletkezésének oka egyelőre ismeretlen, tűzvizsgálat keretében próbálnak magyarázatot találni rá és kizárni, vagy megerősíteni az idegenkezűséget.

Kiégett egy családi ház Simaságon

Ahogyan az a videó elején hallatszik, a tűzoltók kiérkezése előtt többen is bementek az épülethez, hátha valakinek segítségre van szüksége. Olvasónk elmondása alapján senki nem tartózkodott a házban.

Kiégett egy családi ház Simaságon

-A ház egyik szobájában keletkezett tűz, innen terjedt át a konyhára és a tetőszerkezetre. Köszönet a tűzoltóknak, hogy gyorsan kierkeztek és megfékezték a lángokat, így megvédve a szomszédos épületeket is. A lakás tulajdonosának helyzete jelenleg kilátástalan. Átmenetileg egy csaladtagjánál lakik. A polgármester bevonásaval próbálnak lakhatast biztosítani a károsult hölgy számára - számolt be róla olvasónk, akinek a felvételeket ezúton is köszönjük.

Hajnalban égett ki egy családi ház Simaságon




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.