Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság / 112Press 2019. május 01.

Videó: Vas megyei Roma Ki, Mit Tud? - hetedszer (részlet)

Dal, tánc, vers, előadás - néhány dolog, amiben vasi fiatalok megmutatták, mit tudnak a rendőrség által szervezett tehetségkutatón. Videóösszeállításunkban ebből mutatunk ízelítőt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja tehetségkutató vetélkedőt szervezett 2019. április 29-én a Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házzal együttműködve a roma származású és hátrányos helyzetű fiatalok részére. 

Ennek okán ismét igényes produkciókkal álltak a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Oladi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Színháztermének pódiumára a Ki, Mit Tud? tehetségkutató vetélkedő résztvevői a megyeszékhelyen.

DSC_7363

A színes előadásokkal fűszerezett délutánon a vidámság és a jó hangulat ezúttal sem hiányzott.

DSC_7449

A tehetségkutatón induló hatvanöt fiatal ének-zene, vers és próza, valamint tánc kategóriában bizonyított. A lelkes és felkészült előadók produkcióikkal magukkal ragadták a zsűrit és a közönséget.  

DSC_7319

Az összesített eredmények szerint az ének-zene kategória első korcsoportjában Lakatos Tifani, a második korcsoportjában Horváth Vanessza és Horváth Martin, a harmadik korcsoportjában Horváth Tamara szerepelt a legjobban. 

DSC_7314

A vers és próza kategória első korcsoportjában Pintér Vivienn, a második korcsoportjában pedig Fábián Klaudia állhatott fel a dobogó legfelső fokára. 

DSC_7391

A tánc kategória első korcsoportjában Berencsi Vanessza, a második korcsoportjában pedig Kertész Cintia végzett az első helyen. 

DSC_7432

Az Országos Rendőr-főkapitányság által felajánlott különdíjakban nyolc produkció résztvevői és a több előadást is gitáron kísérő, Kocsisné Pethő Judit felkészítő tanár részesült. 

DSC_7304

 

Kapcsolódó képgalériák


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.