Barion Pixel
2016. július 08.

Videó: kiégett a Szombathelyről ellopott Suzuki

A fiatalok a szombathelyi Tófürdőn szerezték meg a cseh család kulcsát, a lopott Suzukival azonban csak Gyöngyösfaluig jutottak. Ott az autó oszlopnak ütközött és kiégett. Megmutatjuk, hogyan emésztették el a lángok az autót. A fiatalok ezután egy biciklit is loptak, azzal tekertek vissza Szombathelyre.

 

 

Egy 14 éves vépi fiú lopta el csütörtökön egy cseh család Suzukijának kulcsát a szombathelyi Tófürdőn, majd barátjával együtt Gencsapátira hajtottak, ahol felvették egy barátjukat. Neki azt hazudták, hogy egyikőjük apjáé az autó, majd ámokfutásba kezdtek Kőszeg irányába. Gencsapátiban és Gyöngyösfaluban információink szerint nagy sebességgel dudálták le az útról a kerékpárosokat, de az első nagyobb kanyar kifogott a sofőrön. (Arról nincs információnk, ki vezetett.)

DSC08136

A balesetről tegnap részletesen beszámoltunk. Az időközben beszerzett képek alapján Olvasóink is nyomon követhetik, hogyan borult lángba a Suzuki, ami teljesen kiégett. Úgy tudjuk, a cseh család hosszú évekig gyűjtött erre az autóra. Az valószínű, hogy nem szívesen jönnek ezentúl errefelé és az is valószínű, hogy nem is lesz mivel, ugyanis a biztosító jó eséllyel nem fizet, mivel az autó kulcsa nem volt megfelelő biztonságban. Éppen egy nappal korábban közöltünk bűnmegelőzési tanácsokat a strandokra vonatkozóan. Kérjük Olvasóinkat, felejtsék el, hogy "velem úgysem történhet ilyesmi". Kérjük, tanuljanak más hibájából!

DSC08144

 

A járőrök Szombathelyen állták útját a menekülőknek, akik akkor már egy Gencsapátiból elvitt kerékpárral közlekedtek.

 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai a vépi és a szombathelyi fiút kihallgatták és velük szemben – őrizetbe vételük mellett – jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, a kerékpár eltulajdonítása okán pedig tulajdon elleni szabálysértés miatt szabálysértési eljárás indult.

DSC08146


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.