Barion Pixel
2016. július 07.

Kiégett az autó, elszaladtak az utasok Gyöngyösfalun

Feltehetőleg lopott volt az az autó, ami oszlopnak ütközött és kigyulladt Gyöngyösfalu belterületén, utasai közül ketten elmenekültek a helyszínről.

Frissítés 14:15:

Információink szerint lopott volt az a külföldi rendszámú Suzuki , ami csütörtökön délután Gyöngyösfaluban kisodródott egy balra ívelő kanyarban, majd villanyoszlopnak ütközött és teljesen kiégett. Úgy tudjuk az autóban három fiatal ült, ketten közülük a baleset után elszaladtak, a harmadik, egy közeli gyermekotthon lakója megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

20160707_135259_resize

A rendőrök előtt már ismert a másik két fiatal kiléte is, őket keresik. Egy szemtanú elmondta, az autó nagy sebességgel haladt a faluban, a szabályosan közlekedő kerékpárosokat gyakorlatilag ledudálták az útról mielőtt a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlik.

20160707_134844_resize 

Korábbi információink:

A katasztrófavédelem közleménye:

Egy személyautó oszlopnak hajtott, árokba csúszott és kigyulladt a Vas megyei Gyöngyösfalu település Petőfi utcájában. A teljes terjedelmében égő kocsihoz Szombathely hivatásos tűzoltói vonultak, a tüzet két sugárral eloltották. Az autóban hárman utaztak, az elsődleges adatok szerint egy ember megsérült, hozzá mentőt hívtak. A Petőfi Sándor utca érintett szakaszát lezárták, az áramszolgáltatót értesítették.

Kiégett az autó, elszaladtak az utasok GyöngyösfalunHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.