2018. július 01.

Tréler gyalulta le a Renault oldalát Csákánydoroszlónál

A Renault 21 éves vezetője néhány napja vette át első saját autóját. A 8-as főúton váratlanul szembe találta magát egy sávjába áttérő trélerrel. A fiatalember frappánsan megoldotta a helyzetet,de az autója totálkáros lett.

DSC_2341
Könnyű sérüléssel végződő baleset történt a 8-as főúton Csákánydoroszló közelében. Egy Szentgotthárd felé tartó üres tréler vezetője egy jobbra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba és először letörte egy lakóautó tükrét, majd érintőlegesen ütközött a lakóautó mögött haladó Renault személygépkocsival.
 
DSC_2333
 
A berobbanó ablakok összevagdosták a balesetben vétlen Renault vezetőjét, akit a mentők megvizsgáltak és a helyszínen fertőtlenítették a több tucatnyi apró vágást a kezén és a lábán. Más nem sérült meg a balesetben.
 
DSC_2346
 
A Renault-ot vezető 21 éves fiatalember kérdésünkre elmondta, hogy csütörtökön vette át élete első saját autóját, amit hosszas nézelődés után választott ki. A járműnek azonban csak néhány napig örülhetett, de szinte sérülés nélkül szállhatott ki az autóból, aminek kinyílt az oldallégzsákja is. A fiatalember elmondása szerint kb. 80 km/h sebességgel haladt a lakóautó mögött, amikor hirtelen szembetalálta magát a trélerrel. Megpróbált úgy jobbra kormányozni, hogy ne menjen bele az árokba, de ez elég volt arra, hogy ne félfrontálisan ütközzön a teherszállítóval. Azt mondta, hogy villámgyorsan kellett döntenie. Beszélt a balesetet okozó sofőrrel, aki állítása szerint a csattanásra eszmélt fel.
 
DSC_2325
 
A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat. Egy sávon haladhattak a járművek.
 

Tréler gyalulta le a Renault oldalát Csákánydoroszlónál
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.