Barion Pixel
2016. november 16.

Jeges, párás szélvédővel ütközött traktorkeréknek egy Audi Csákánydoroszlóban

Az Audi vezetője a vasútállomástól indult, bepárásodott, jeges szélvédővel, amire egy lyukat törölt, amin elvileg kilátott. Nem jutott messzire, a Vasút utcában egy út szélén álló John Deere traktor kerekének ütközött.

A mentők kórházba szállították azt a férfit, aki kedden este ütközött traktorkeréknek Audijával. Információnk szerint könnyű sérülést szenvedett.

Traktorkeréknek ütközött egy Audi Csákánydorszlóban

A balesethez hozzájárult, hogy a személyautó sofőrje nem tisztította meg a szélvédőjét indulás előtt, ezért nem vette észre az utcai világítótest alatt álló John Deere traktort.

Traktorkeréknek ütközött egy Audi Csákánydorszlóban

A traktor tulajdonosától megtudtuk, hogy állatokat etetni ment haza munkából és utána ment volna vissza a földre. Szándékosan villanyoszlop alatt állt, hogy jól látható legyen a traktor. Óriási szerencsének tartotta, hogy nem fordítva állt meg. 

Traktorkeréknek ütközött egy Audi Csákánydorszlóban

Az udvarban hallotta a nagy csattanást. Azt mondta, most az a legfontosabb, hogy a sofőrnek ne történjen baja. Abban is biztos, hogy a traktor néhány napra biztosan kiesik a munkából a biztosító szemlézéséig és a javításig. A traktorra két hete vásároltak új gumikat.

Traktorkeréknek ütközött egy Audi Csákánydorszlóban

A télies időjárási viszonyok között a járművezetőknek saját és a közlekedésben résztvevők érdekében is több dolguk akad. Időt kell szánni a szélvédők, lámpák, irányjelzők, tükrök letakarítására. Tudomásul kell venni azt is, hogy hosszabb menetidővel kell számolni a nyári útviszonyokhoz képest. A télen takarításon megspórolt néhány percért nagyon sokan fizettek már súlyos árat. Megéri?

Traktorkeréknek ütközött egy Audi Csákánydorszlóban


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.