2016. március 08.

Elmenekült a ronccsal a vonatnak hajtó autó sofőrje Csákánydoroszlónál

A Sopronba tartó vonat oldalának hajtott egy Ford kisáruszállító Csákánydoroszlónál. A vonat lesodorta az útról a járművet, aminek sofőrje kitolatott a mélyedésből és elhajtott a helyszínről.

DSC_4933

Feltehetőleg egy fehér Ford Transit gépjármű hajtott bele ma délután a Szentgotthárd felől Körmend irányába tartó vonat oldalába. A baleset következtében a jármű lökhárítója leszakadt és a vonat letolta az útról a Fordot. Mire azonban a vonat megállt, addigra a Ford vezetője visszatolatott az útra és elhajtott a helyszínről.

DSC_4926

A balesetben a vonaton ülők közül senki nem sérült meg, a feltehetőleg fehér Ford Transit vezetőjéről viszont ezt nem lehet nagy bizonyossággal kijelenteni.

DSC_4933

A rendőrök keresik a járművet és annak vezetőjét. Ha valaki egy leszakadt lökhárítójú, megrongálódott oldalú kisáruszállítóval találkozott március 8-án, 16 óra után Csákánydoroszló közelében és érdemi információkkal rendelkezik, akkor hívja a 112-es segélyhívószámot.


DSC_4994

Személyes tapasztalatunk alapján a LED-es fénysorompó messziről is jól látható, ráadásul az úton haladva messziről észlelnie kellett volna a járművezetőnek az érkező vonatot.

DSC_4993

DSC_4941

DSC_4935

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.