Barion Pixel
Szerző: 112Press / Fotó: 112Press / Olvasó 2019. október 20.

Trabant elé fordult lakókocsis Fiat Sárvár-Hegyközségben

A belváros felől érkező Trabant elé váratlanul fordult az út szélén álló, lakókocsit vontató Fiat. A mentők a Trabant vezetőjét kórházba szállították.

Információink szerint eltévedt a vezetője annak az osztrák rendszámú Fiat személygépkocsinak, ami megállt az út szélén Sárvár-Hegyközségben. A jármű vezetője meg akart fordulni az úton és mivel szemből semmi sem érkezett, ezért megkezdte a manővert. A háta mögül azonban érkezett egy szabályosan közlekedő Trabant.
 
Olvasói fotó
 
-Édesapám vezette a Trabantot, amit hegyre járó kocsinak használunk. Láttam, hogy a lakókocsin működik az irányjelző, de mivel már majdnem mellette voltunk, így én sem gondoltam, hogy elindul a sofőr a parkolósávból. Édesapám balra kormányozta az autót és mivel semmi sem érkezett, ezért áttért a szemközti sávba. Az ütközést azonban nem tudta elkerülni - mondta el kérdésünkre a Trabant utasa.
 
sh1a
 
A Trabant a Fiat bal első kerekénél ütközött a figyelmetlen sofőr járművével. A vétlen sofőrt a mentők kivizsgálásra a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A Fiatban utazó osztrák házaspár nem sérült meg a balesetben.
 
Olvasói fotó
 
A helyszínre sárvári tűzoltók is érkeztek, akik áramtalanították a járműveket és segítettek a roncsok úttestről való letolásában.
 
sh3a
 
A helyszínelés ideje alatt az útpadkán haladhatott a forgalom, rendőri irányítás mellett.
 

sh5a

Trabant elé fordult lakókocsis Fiat Sárvár-Hegyközségben
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.