Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. december 23.

Torokszorító videó vidám gyerekek képeiből - a meggyilkolt Lilire és Márkra emlékeznek szeretteik

A karácsonyi készülődés, esetleg kapkodás közepette érdemes megállni néhány percre és elgondolkodni valóban fontos dolgokon.

Minden évben rengeteg baleseti beszámolónk születik, köztük jópár halálos balesetről is. Sokszor próbáljuk körbejárni, mi vezetett a balesethez, hogyan lehetett volna elkerülni, hogy adott esetben mások ne járjanak így.

De vannak esetek, amivel nehéz megbirkózni. Ilyen a gyermekgyilkosság, ami akkor is elborzasztja a jóérzésű embereket, ha semmit nem tudnak az áldozatról. Ha viszont szűkebb környezetben történik, akkor még nyomasztóbbá válik a bűncselekmény.

A testvérek már soha nem sétálhatnak kézen fogva - Forrás: Youtube videó

A "Lili és Márk emlékére" című videót családtagok töltötték fel a Youtube-ra és a Nyugat-Dunántúlon sokan vannak, akik azonnal tudják, hogy a győri gyermekgyilkosság áldozatairól van szó.

A mosolygó, vagy éppen komoly gyerekeket bemutató családi fotókat ennek ismeretében már nehéz érzelmek nélkül megnézni, tudván, hogy a három gyerekből kettővel közeli hozzátartozó végzett. Olyan, akinek az lett volna a kötelessége, hogy minden veszélytől megvédje a gyerekeket és akiben megbíztak.

Több forrásból is úgy tudjuk, hogy a gyerekek várták, hogy találkozhassanak az apjukkal. Ő a szabadulása utáni első láthatáson végzett a nevelt lányával és tíz éves fiával.

Üzenet Lilinek - Forrás: Youtube videó

Csak a legkisebb lányt hagyta életben, aki szintén velük egy lakásban tartózkodott a munkásszálláson, egy minigarzonban. Őt nem bántotta az "apa". Talán az elborult agya "visszakapcsolt" és rájött mit tett a két gyerekkel, talán más oka volt életben hagyni a kislányt.

A gyerekek várták, hogy találkozhassanak az apjukkal

H. Gábor információnk szerint a gyerekek megölése után bement a munkásszálló közös használatú mellékhelyiségébe, egy ruha egyik felét a nyakára kötötte, a másik felét a kilincsre, hosszában felvágta az ereit, majd lendületből leült, felakasztva magát. Nem halt meg azonnal...

A meggyilkolt gyerekeket hétfőn délután helyezik örök nyugalomra egy vasi községben. Lili és Márk, nyugodjatok békében!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.