Szerző: Győr-Moson-Sopron MRFK 2021. április 25.

Tolvajokat keresnek a soproni rendőrök - segédmotor-kerékpár és ital tűnt el

Három tolvaj felkutatásában kérik a segítséget a soproni rendőrök. A biztonsági kamerák felvételei nem túl élesek, de lehet, hogy a ruházat alapján valaki felismeri az elkövetőket.

A Soproni Rendőrkapitányság a 08050/369/2021. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Segédmotort lopott a férfi Sopronban, keresik a rendőrök

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető Sopronban, a Mátyás király utcában található egyik társasház bejárata elől 2021. április 13-án 20 óra 20 perckor egy segédmotoros kerékpárt lopott el.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiről a helyszín közelében elhelyezett biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Bolti tolvajok

A Soproni Rendőrkapitányság 08050/370/2021. bűnügyi számon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Bolti tolvaj Sopronban - keresi a rendőrség a férfit

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képeken látható férfiak megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2021. április 13-án 14 óra és 14 óra 30 perc között egy soproni áruházból különféle italárukat és élelmiszereket tulajdonítottak el.

Az elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek.

Bolti tolvaj Sopronban - keresi a rendőrség a férfit

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.