Barion Pixel
Szerző: Budapesti Rendőr-főkapitányság 2020. január 03.

A biztonsági kamerát is elvitték - tolvajokat keres a rendőrség

Bár a biztonsági kamerát is ellopták, de előtte felvétel készült arról a két ismeretlen férfiről, akik különböző értékeket vihettek el Budapesten a Petrőczy utca egyik társasházából. Keresi őket a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100-3046/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján két ismeretlen férfi 2019. december 25-én 4 óra 30 és 5 óra között a X. kerület Petrőczy utca egyik társasházának kapuját megrongálta, az ott lévő tárolókon lévő lakatokat leverte és különböző értékeket lopott el. A két férfi társasházból egy másik udvaron keresztül menekült el és a ház falán lévő kamerát is letörte.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.