Barion Pixel
Szerző: ORFK toborzó 2020. április 28.

Tíz hónapos rendőrképzés - április 30. a jelentkezési határidő

A felhívás alapján 18-55 év közöttiek jelentkezését várják, akik az ország négy rendészeti iskolájában végezhetik el a képzést. Az első két hónapban bruttó 210 ezer, a sikeres modulzáró vizsga után 231700 forintos alapilletményt fizetnek. Összegyűjtöttünk pár toborzó képet.

A Facebookon is egyre intenzívebben toboroz a rendőrség, jelenleg a 10 hónapos rendőrképzésre csábítják a potenciális hallgatókat. Az érdeklődők 2020. április 30-ig adhatják be a jelentkezési lapjukat (összeállításunk végén megtalálható), a fotók pedig a "Legyél Te is rendőr" Facebook oldalról szemezgettük.

Legyél te is rendőr! - toborzókép

Készülj fel a szolgálatodra!

A képzés nappali rendszerű, 10 hónap időtartamú és magába foglalja a rendőrségnél töltött gyakorlatot is. A sikeres felvételt követően a képzés első 2 hónapjában munkaviszonyban állsz, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a rendőrség „próbaidős” hivatásos állományába kerülsz kinevezésre. A 10 hónap időtartamú képzés sikeres elvégzését követően önálló intézkedésre jogosult, szakmailag felkészített járőrként a rendőrség közrendvédelmi, közlekedésrendészeti, határrendészeti szakterületén teljesíthetsz szolgálatot, vagy a bevetési egységek csapaterős feladatainak ellátásában vehetsz részt.

Legyél te is rendőr! - toborzókép

Gondolkodj rendőrként is a karrierben!

Hivatásos rendőrként számodra is biztosított lesz a belátható, tervszerű előmenetel. Pályád során végezz el szaktanfolyamokat, így bűnügyi nyomozó vagy helyszínelő is lehetsz, illetve sok más érdekes beosztást tölthetsz be.

Legyél te is rendőr! - toborzókép

A jelentkezés, a felvételi eljárás, valamint a képzés számos elemében eltér más szakképző suli rendjétől. Ezért kérjük, hogy fokozott figyelemmel tanulmányozd a tájékoztatót, hogy megfontoltan dönthess!

Legyél te is rendőr! - toborzókép


Ne feledd!

A 10 hónapos képzésünkre történő jelentkezéssel élethivatást is választasz, és leendő szolgálati helyeden változatos szakterületeken teljesíthetsz majd szolgálatot! A rendőrséggel hosszú távra tervezhetsz, még akkor is, ha most nem ez lebeg a szemed előtt.

Legyél te is rendőr! - toborzókép

Tájékoztató és jelentkezési lap letöltése.

Legyél te is rendőr - toborzóképek




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.