Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - határidő

MOL-nál tankolók figyelmébe: csak január 9-ig vásárolhatók le a...

2022. január 08.

MOL-nál tankolók figyelmébe: csak január 9-ig vásárolhatók le a multipontok

A MOL megszünteti a Multipont hűségprogramját. A kártyákon összegyűlt kedvezménypontok levásárlására 2022. január 9-ig van lehetőség.

tovább 0

Tíz hónapos rendőrképzés - április 30. a jelentkezési határidő

2020. április 28.

Tíz hónapos rendőrképzés - április 30. a jelentkezési határidő

A felhívás alapján 18-55 év közöttiek jelentkezését várják, akik az ország négy rendészeti iskolájában végezhetik el a képzést. Az első két hónapban bruttó 210 ezer, a sikeres modulzáró vizsga után 231700 forintos alapilletményt fizetnek. Összegyűjtöttünk pár toborzó képet.

tovább 0

Március 16-ig SMS-ben is kérhető az SZJA bevallás tervezetének...

2020. február 17.

Március 16-ig SMS-ben is kérhető az SZJA bevallás tervezetének postázása a NAV-tól

Akinek még nincs ügyfélkapuja és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépve nyitni, az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet SMS-ben vagy egyéb módon eljuttatni a NAV-hoz március 16-áig.

tovább 0

Az egyéni vállalkozóknak, őstermelőknek és az áfásoknak van dolguk...

2019. május 15.

Az egyéni vállalkozóknak, őstermelőknek és az áfásoknak van dolguk a bevallással

Május elejéig mintegy 210 ezer egyéni vállalkozó, több mint 83 ezer őstermelő és áfafizetésre kötelezett magánszemély juttatta el szja-bevallását a NAV-hoz. A többi, csaknem 220 ezer egyéni vállalkozónak, őstermelőnek és áfás magánszemélynek még egy hete van május 20-ig, hogy kiegészítse a NAV által elkészített bevallási tervezetet, vagy saját maga töltse...

tovább 0

Minden étel- és italautomatát lát a NAV július 1-től

2018. június 22.

Minden étel- és italautomatát lát a NAV július 1-től

Az étel- és italautomatákat üzemeltető vállalkozásoknak július 1-jéig kell beszereltetniük az automata felügyeleti egységet gépeikbe, amin keresztül a NAV nyomon követheti az automaták forgalmát.

tovább 0

Sokan nem hagyják az utolsó pillanatra az e-Szja átnézését

2018. április 24.

Sokan nem hagyják az utolsó pillanatra az e-Szja átnézését

Több mint 2 milliószor léptek már be a NAV az e-Szja felületére az ügyfelek, hogy megnézzék az szja-bevallási tervezetüket. A NAV által készített, személyre szabott dokumentum pillanatok alatt elérhető az Ügyfélkapun keresztül. A legtöbbeknek nincs dolguk a tervezettel, mert a NAV minden jövedelmi adatot megkapott munkáltatójuktól.

tovább 0

Közeledik az SZJA bevallás határideje

2017. március 23.

Közeledik az SZJA bevallás határideje

Sokan már az első pillanatban felkeresték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új, internetes e-SZJA felületét, hogy minél előbb kiderüljön, mit tartalmaz szja-bevallási tervezetük.

tovább 0

Március 15-től nem lehet kevesebb a kft-k törzstőkéje 3 millió...

2017. február 27.

Március 15-től nem lehet kevesebb a kft-k törzstőkéje 3 millió forintnál

Március 15-ig kell kiegészíteniük 3 millió forintra az érintett korlátolt felelősségű társaságoknak a törzstőkéjüket, vagy a társaság megszűnéséről, esetleg átalakulásáról kell dönteniük. Országosan 65.459 kft. jegyzett tőkéje nem éri el a hárommillió forintot, Vas megyében 981 vállalkozás érintett. Milliós bírságot kockáztat, aki nem lép időben.

tovább 0