Barion Pixel
2018. május 03.

Teherautó elé kanyarodott, majd árokba csapódott egy Renault

A temető felől érkező Renault vezetője balra akart kanyarodni, de a szemből érkező teherautó a kocsi elejének ütközött. A balesetben a személyautó vezetője megsérült. a mentők kórházba szállították.

2018.05.03.Szombathely

A szombathelyi Jáki úton haladt a belváros irányába egy Renault személyautó. A sofőr balra, a Laky Demeter utcába akart bekanyarodni. Arról nincs információnk, hogy a vezető nem vette észre a szemből érkező teherjárművet, vagy rosszul mérte fel annak távolságát. Az ütközés után a Renault az árokba csapódott. A helyszínen látottak alapján a személyautó vezetője "levágta a kanyart", azaz  korábban kezdett kanyarodni, mint ahogy azt szabályosan megtehette volna. Ez akár arra is utalhat, hogy még megpróbált "besurranni" a teherautó előtt.

2018.05.03.Szombathely

Az autó vezetője információink szerint könnyű sérüléseket szenvedett, megfigyelésre kórházba szállították.

2018.05.03.Szombathely

A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon, a forgalmat rendőrök irányították. Ez néhány járművezetőnél ismét problémát okozott. Volt, aki az utcán keresztbe álló rendőrautót és az előtte a haladási irányt mutató rendőrt nem bírta értelmezni, de volt olyan sofőr is, aki "frappánsan" a széles járdán akart egyenesen tovább haladni. A rendőrök azonban megállították és kénytelen volt visszatolatni.

2018.05.03. Szombathely

A Facebookon egy arra járó által megjelentetett bejegyzéssel ellentétben a teherautó nem tűzszerészek autója volt.

Teherautó elé kanyarodott, majd árokba csapódott egy Renault




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.