Szerző: 112Press 2021. november 06.

Saját lánya lehet a másik áldozat a dörgicsei tűzben - teherautó elé hajtott és meghalt az apa

Egy Vas megyében történt halálos baleset után merült fel egyre több kérdőjel. A jelenlegi információnk alapján a férfi háza nem sokkal a baleset előtt kigyulladt és leégett, benne a feleségével és a középiskolás lányával.

A balesetet - ami valószínűleg szándékos kormánymozdulattal végrehajtott öngyilkosság -  a 112Press hozta összefüggésbe a dörgicsei tűzzel, majd később szintén a 112Press írta meg azt is, hogy a tűzeset után nem egy holttestet találtak.

A baleset okozója hirtelen kormányozta a járművét a teherjármű elé

A családhoz közel álló személytől származó információnk alapján a dörgicsei tűz oltási munkálataikor valóban két női holttestet találtak. Az egyik a ruha nélkül vezetve teherautó alá hajtó Cs. G. felesége, a másik holttest pedig a közös, 15 év körüli lányuk, Bár az első híradások szerint ő veszprémi kollégiumban volt a tűzeset idején, azonban úgy tudjuk, hogy egy nappal korábban haza utazott.
 
Forrás: Blikk Fotó: Varga Imre
 
Információnk szerint a közeli ismerőseik is döbbenten állnak a történtek előtt és nem tudják elképzelni, hogy Cs. G. végzett volna a családjával a halálos autóbalesete előtt. A férfi tudomásuk szerint nem volt agresszív a családjával, nem fenyegetőzött.
 
Forrás: Viva Natura Televízió / Youtube
 
Nyomatékosan megjegyezzük, hogy egyelőre nem tudni, mi zajlott a házban a tűz fellobbanása előtt. A már leégett, dűlőben álló épületet órákkal a tűz keletkezése után fedezték fel. Feltételezésünk szerint rendőrök értesítették volna a családtagokat a 84-es főúton történt halálos balesetről, amikor szembesültek azzal, hogy a fellelt címen egy füstölő, parázsló rom található. Azt is feltételezzük, hogy a rendőrök az autó rendszáma alapján próbálták azonosítani az ütközéskor azonnal életét vesztő 71 éves, ruha (és vélhetően iratok) nélkül vezető férfit.
 
Fotó: Balikó Tamás tű. százados/Sárvár HTP
 
A rendőrség és a katasztrófavédelem vizsgálja a tűz keletkezésének okát.
 

A magunk részéről egyelőre azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy nem a férfi végzett a családjával, hanem pl. egy természetes halálesetet követő öngyilkosságot fedezett fel, majd "elborult" aggyal cselekedett. Ha azonban ő gyújtotta fel az épületet - benne a családtagjaival - az utalhat arra, hogy megpróbálta eltüntetni a nyomokat. Mindez azonban jelenleg csak fikció. Nagy esély van arra, hogy soha nem derül ki, mi történt valójában 2021. október 20-án, hajnalban, Dörgicsén.

 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.