Szerző: 112Press 2019. január 11.

Gyárkerítést döntött egy VW - figyelmetlen volt a Chevrolet vezetője

A 86-os főúton, Szombathely határában történt a baleset. A Volkswagen vezetője próbált kitérni az elé kanyarodó autó elől, de nem járt sikerrel.

DSC_7629

Körmend irányába tartott a 86-os főúton egy Volkswagen személyautó. Szombathelyt elhagyva a BPW Hungária előtt a szemből érkező Chevrolet vezetője megkezdte a balra kanyarodást, pontosan a VW előtt.

 
-Nagyon gyorsan zajlott le az egész, láttam, hogy az elém kanyarodó autó mögött egy furgon érkezik, arrafelé nem húzhattam a kormányt. Ha csak fékezek, akkor az anyósülésnél ütköztem volna a Chevrolet-nek. Jobbra kormányoztam az autót, de így is ütköztünk. Ekkor már irányíthatatlanul nekihajtottam egy jelzőtáblának, majd a járdára felugratva az autó kidöntötte a gyár kerítését, végül a gyárudvaron álltam meg - mondta el a Volkswagen vezetője. -Éreztem, hogy a biztonsági öv nekiszorított az ülésnek, közben robbant a légzsák. Karcolás nélkül szálltam ki az autóból. Örülök, hogy senki sem sérült meg.
 
DSC_7639
 
A Chevrolet vezetője kérdésünkre azt mondta, hogy nem vette észre a szemből érkezőt. A felelősségét elismerte a balesetért. Várandós felesége ült mellette, ő is megúszta sérülés nélkül az esetet.
 
DSC_7633
 
A járművek nem akadályozták a 86-os út forgalmát, a helyszínelés alatt zavartalanul haladhatott a forgalom. A Chevrolet vezetője helyszíni bírságot kapott. Egyik vezető sem fogyasztott alkoholt.
 
DSC_7638a
 
 

A BPW udvarán állt meg a vétlen jármű a baleset után
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.