Szerző: Vas MRFK 2019. október 04.

Próbafülkéből lopott mobilt a nő Szombathelyen - keresik a rendőrök

Alkalom szülte a tolvajt, de van róla biztonsági kamera felvétel, így ha valaki felismeri az enyveskezű nőt, akkor értesítse a rendőrséget a megadott számok valamelyikén.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1178/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

Próbafülkéből lopott a nő Szombathelyen - keresi a rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy az ismeretlen nő 2019. augusztus 10-én 10 óra 20 perckor az egyik szombathelyi bevásárlóközpontban található ruhaüzlet próbafülkéjéből eltulajdonított egy mobiltelefont.

A feltételezett elkövető 30 év körüli, aki a bűncselekmény elkövetésekor világos színű egyberuhát, világos papucsot, valamint vállon átvethető táskát viselt.

Próbafülkéből lopott a nő Szombathelyen - keresi a rendőrség

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, vagy tartózkodási helyéve kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Próbafülkéből lopott a nő Szombathelyen - keresi a rendőrség


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.