Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Főügyészség; 112Press 2018. június 07.

Szállodai csaló és kerítéstolvajok ellen emeltek vádat

Egy sárvári szállodából távozott egy női vendég fizetés nélkül, csalás miatt emeltek vádat ellene. Két férfi az Őrségben lebontott egy vadvédelmi kerítést és egyikük saját ingatlanát kerítette be vele. Mindkét esetben pénzbüntetést kaphatnak a vádlottak.

Fizetés nélkül távozott a szállodából

A Sárvári Járási Ügyészség csalás vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2017. november elején az egyik sárvári hotelben négy éjszakát töltött úgy, hogy a számlát már a szolgáltatás igénybevételekor sem akarta kifizetni, majd onnan fizetés nélkül távozott és a szobakulcsot is magával vitte. A vádlott a sértettnek a bűncselekménnyel 80.000 Ft kárt okozott, mely nem térült meg

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

 

Az Őrségből loptak kerítést

A Körmendi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik a vád szerint az Őrségben lévő mezőgazdasági területről 90 folyóméter vadvédelmi kerítést tulajdonítottak el, azt drótvágóval elvágták és az oszlopokról lebontották. Az ellopott kerítéssel az egyik vádlott az ingatlana egy részét kerítette be.

A bűncselekménnyel okozott 60.000 Ft kár az eltulajdonított kerítésrész lefoglalásával és a sértettnek történő kiadásával megtérült.

A Körmendi Járási Ügyészség a vádlottakkal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Címlapképünk illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.