Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. április 16.

Postásautó és Peugeot ütközött Söpte közelében - nem volt egyértelmű a szituáció

Első ránézésre ráfutásos balesetnek tűnt az eset, azonban végül a postásautó vezetője elismerte a felelősségét a balesetért.

Söpte felől Vasasszonyfa irányába haladt egy Peugeot személyautó, amely megelőzött egy postásautót. Nem sokkal később a postásautó visszaelőzte a Peugeot-ot, majd a személyautó a bal elejével nekiütközött a kisáruszállító  jobb hátuljának. A balesetben személyi sérülés nem történt és egyik fél sem ismerte el a felelősségét a balesetért.
 
p7a
 
A kisáruszállító vezetőjének elmondása alapján megelőzte a személyautót, ami előtt egy busz haladt. Mivel szemből jármű érkezett, ezért visszatért a sávjába a Peugeot elé. Elmondása alapján ekkor ütközött neki a személyautó.
 
p4a
 
A másik jármű vezetője ezt másként mondta el. Szerinte a korábban megelőzött autó vezetője bevágott elé. A balesetet már nem tudta elkerülni. A rendőrök összevetették az elhangzottakat és a postásautó helyzete alapján bizonyossá vált, hogy az még nem tudott visszasorolni a sávjába.
 
p6a
 
Az egyeztetések után és a szakértő kirendelése előtt a postásautó vezetője elismerte a felelősségét a balesetért. Az előzési szabályok megszegéséért kapott bírságot.
 

Postásautó és Peugeot ütközött Söpte közelében
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.