Szerző: 112Press 2020. július 21.

Árokba hajtott és fának ütközött egy Peugeot Ják közelében

Szombathely felé tartott a személyautó, amikor eddig tisztázatlan okból a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról egy balra ívelő kanyar után.

Árokba hajtott egy Peugeot Ják és Szombathely között

Ják felől Szombathely irányába tartott egy Peugeot személyautó, amikor egy balra ívelő kanyar után a jármű padkára futott, majd hosszan haladt az árokparton, végül az árok alján fának ütközött.

Árokba hajtott egy Peugeot Ják és Szombathely között


A járművet vezető fiatal nő könnyű sérülűlést szenvedett, a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.


A Peugeot után érkező jármű vezetője azonnal megállt segíteni, ő elmondta, hogy a balesetet szenvedett sofőr rókát említett, ami miatt félre húzta a kormányt. A megálló járművezető nem látott állatot, igaz, nem közvetlenül a Peugeot után haladt.

Árokba hajtott egy Peugeot Ják és Szombathely között

(Azt mi tesszük hozzá, hogy az általunk gyakran ellenzett hirtelen kormányrántásnál nem halad 70-80 métert árokszélen a jármű. Legutóbb éppen pár napja írtunk arról, miért nem szabad kormányt rántani. )

Árokba hajtott egy Peugeot Ják és Szombathely között

A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom.

Árokba hajtott egy Peugeot Ják és Szombathely között

Gyerek tette ki az elakadásjelző háromszöget a kanyargós útra

A Peugeot sofőrjének segítő hölgy tizenéves gyermeke önállósította magát, miközben édesanyja a sofőrhöz sietett. Kivette a csomagtartóból az elakadásjelző háromszöget és biztonságos távolságban kihelyezte az út szélére, hogy időben figyelmeztesse az autósokat a kanyargós útszakaszon. Édesanyja bevallotta, hogy neki ez nem jutott volna az eszébe.

-Apukám sokszor beszélt nekem arról, mit kell csinálni. Azt is mondta, hogy ha például cica fut az autó elé, mögöttünk pedig kocsisor halad, akkor bármilyen szomorú is, de inkább a cicát kell elütni, mint tömegbalesetet előidézni és nem szabad a kormányt sem rángatni - mondta a fiú.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.