Barion Pixel
2019. január 20.

Padkára futott, majd lehajtott a töltésen egy Nissan Sé közelében, a 89-es főúton

A Szombathely felé tartó Nissan sofőrje két hirtelen kormánymozdulatot is tett, miután padkára futott az autója. A balesetet szenvedett jármű mellett azonnal megállt több autó is, hogy segítsenek a bajba került sofőrnek.

DSC_8269

 

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 89-es számú főúton, Sé közelében. A Nissan eddig tisztázatlan okból a menetirány szerinti jobb oldali padkára futott, ahonnan a sofőr egy hirtelen kormánymozdulattal próbált visszatérni az úttestre. (A nyomok alapján valószínűsíthető, hogy a sofőr a vadveszélyre figyelmeztető táblával való ütközést próbálta elkerülni.)
 
DSC_8283
 
A Nissan a hirtelen kormánymozdulat után áttért a szemközti sávba, az autó vezetője pedig egy erős  jobbra kormányzással próbált korrigálni.
 
 
A Nissan letért az útról és a magas töltés alján orral  csapódott a talajba. A kocsi hátulja ezután a töltés oldalának ütközött, a jármű végül az oldalán állt meg.
 
DSC_8270
 
A jármű vezetője információnk szerint maga szállt ki a járműből, miután kikapcsolta a biztonsági övét és már elkezdett felmászni a töltésen, mire a pár másodperccel később a helyszínen megállók odasiettek.
 
DSC_8272
 
A sofőr hozzátartozójától megtudtuk, hogy a kórházba szállított vezető 28 éve közlekedett baleset nélkül. A Nissanra kötöttek Casco-t.
 
DSC_8278
 
A helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom az érintett szakaszon, ahol normál esetben 100 km/órás sebességgel haladhatnak a járművek.
 
DSC_8276
 
A baleset után szombathelyi tűzoltók is érkeztek a helyszínre és áramtalanították a személyautót.
 
DSC_8267
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.