Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. július 09.

Német család szenvedett balesetet Simaságnál - fának ütközött egy Skoda

A német család a Balatonra indult, nyaralni. A mentők négy embert szállítottak kórházba, közülük az anyát gerincsérülés gyanújával,

Hegyfalu irányába tartott a 84-es főúton egy német rendszámú Skoda személyautó vasárnap korán reggel. Az autót vezető férfi elaludt a volánnál.
Elaludt a német férfi, fának ütközött a Skoda Simaság közelében
 
A gépkocsi egy enyhén jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd árokba hajtott, ahol hosszan haladt, végül fának ütközött.
Az autó az árokban haladt, mielőtt fának ütközött
 
Az autóban mindenki használta a biztonsági övét. Az apa és két gyermeke az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, a hátsó ülésen utazó anya azonban az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült.
Elaludt a német férfi, fának ütközött a Skoda Simaság közelében
 
A járművet csepregi tűzoltók áramtalanították. A műszaki mentés után a Magyar Közút munkatársa szedte össze az ütközésnél szétszóródott alkatrész-darabokat.
A törmeléket a Magyar Közút munkatársa gyűjtötte össze
 
A baleset után a helyszínre érkezett a sofőr testvére is. Tőle megtudtuk, hogy a Balatonra tartottak nyaralni. Ő az autójával kb. fél órával lemaradva követte a testvérét, így még a mentés közben érkezett a helyszínre, majd intézte az autó elszállítását, illetve a személyes tárgyak átpakolását.
A német család négy tagja kórházba került

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.