Barion Pixel
Szerző: Tolna MRFK 2021. július 25.

Embercsempész okozhatta a négy halálos áldozattal járó balesetet az M6-os autópályán

A magyar rendszámú autó vezetője nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem menekülni kezdett, majd a szedresi lehajtó közelében az autója szalagkorlátot átszakítva vízelvezető árokba csapódott. Négy ember meghalt, három súlyosan megsérült. A rendőrség nem közölte, hogy a sofőr is a halottak között van-e?

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2021. július 24-én 16 óra körül az M6-os autópálya, Budapest felé vezető oldalán, a 131-es kilométerszelvény közelében.

Ezt megelőzően, egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg, az intézkedés alól kivonta magát. A sofőr önmagát és másokat veszélyeztetve közlekedett az autópályán, de elveszítette uralmát a járműve felett és a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott. A balesetben - a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint - négy ember életét vesztette, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak.

Négyen meghaltak, hárman súlyosan megsérültek az embercsempész magyar rendszámú autójában

A baleset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Az esettel kapcsolatban embercsempészés bűntett gyanúja is felmerült, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága jelenleg is vizsgál.

A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatta a helyszíni szemlét. A balesettel érintett útszakaszt a 6-os és 63-as számú főutak irányába lehetett elkerülni.

Idén februárban egy menekülő embercsempészt gázolt halálra egy autó az M6-os autópályán.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.