Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. március 05.

Megtalálták a buszbaleset helyszínéről elhajtó okozót - Köszönjük olvasóink segítségét!

Élő videóban és cikkben is kértük olvasóink segítségét egy balesetet okozó, majd a helyszínről elhajtó sofőr megtalálásához. Mint már sok esetben, most is komoly segítséget nyújtottak azok, akik megosztották velünk, vagy a rendőrséggel az általuk tapasztaltakat.

2021. március 4-én este élő videóban kértük a Sárvár környékieket egy helyszínt elhagyó, balesetet okozó sofőr és járművének megtalálásához. Nem sokkal később már használható információk érkeztek egy sérült elejű és feltűnően csattogva haladó Renault személyautóról Sárvárról és környékéről is. Több olvasónk az időpontot is megnevezte, mikor és hol látta a járművet.

s_11

A rendőrség tájékoztatása alapján sikeres volt az okozó felkutatása.

-A megkeresésében szereplő járművet munkatársaink megtalálták. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja. Köszönjük a gépkocsi megtalálásához nyújtott segítségüket! - válaszolt kérdésünkre Cser Zsófia c. rendőr főhadnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense.

A köszönetet mi továbbítjuk olvasóink felé, akik ismét segítettek egy eset tisztázásában, ahogyan azt korábban már több esetben is megtették, például ismeretlen, bajban lévő személy azonosításánál, helyszínt elhagyó jármű és vezetőjének keresésénél stb. Köszönjük, hogy számíthatunk olvasóinkra!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.