Szerző: 112Press 2019. július 03.

Három autó kiégett, kettő megrongálódott a szombathelyi parkolótűzben

Egy parkolóban álló Ford személyautó kapott lángra a szombathelyi Vérellátó mögötti parkolóban. A tűz három másik autóra is átterjedt, egy autó pedig a hőhatástól rongálódott meg.

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók a szombathelyi dr. István Lajos professzor körútra, ahol több autó égett egy parkolóban.
 
 
Élő közvetítésünkben beszámoltunk arról, hogy a tűz egy parkoló Fordban keletkezett, ami teljesen kiégett. A lángok átterjedtek két Suzukira és egy Toyotára is, egy Hyundai pedig a hőterheléstől rongálódott meg.
 
 
Az egyik Suzukit a tűzoltók kiérkezése előtt helyszínen tartózkodók  kitolták a sorból, így az nem égett ki teljesen. A járművet a patakból vödörben kimert vízzel locsolták.
 
Négy autó égett egy szombathelyi parkolóban
 
A Ford vezetője rosszul lett, amikor látta, hogyan ég a céges jármű, őt a mentők megvizsgálták, de nem kellett kórházba szállítaniuk.
 
Pintér Endre a tűzoltók kiérkezése előtt több helyszínen lévővel megkezdte a tűz oltását
 
A Toyota egy idős házaspáré, akik a szomszédos kórházban voltak, amikor nővérektől értesültek arról, ahogy autók égnek egy közeli parkolóban. A helyszínen szembesültek azzal, hogy az ő autójuk az egyik a kiégett járművek közül.
 
DSC_4177
 
A tűzesetben senki sem sérült meg, az öt járművön kívül komoly károsodást szenvedett két fa is, amelyek árnyékában álltak a gépjárművek. A tűzoltók néhány perc alatt megfékezték a lángokat.
 
DSC_4210
 

Négy autó lángolt egy szombathelyi parkolóban 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.