Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. március 24.

Heves szóváltás után, kórházi területen ütközött több tárgynak egy autó Szombathelyen

Olvasónk jelezte, hogy legalább hat rendőrautó érkezett a szombathelyi Markusovszky kórházhoz, ahol előtte hangos kiabálás és szitkozódás hallatszott, majd egy autó nekitolatott egy zászlótartó rúdnak, ami megdőlt. Az olvasónk által leírtakat a rendőrség válasza is megerősíti.

Frissítés: Több olvasónk is elküldte a TikTok-on és a Facebook-on terjedő felvételt, ami a leírás alapján megegyezik az általunk említett esettel.

Olvasóinknak köüszönjük a segítséget!

Korábban írtuk: Az eset március 19-én, vasárnap történt. Olvasónk leírása alapján többen üldöztek gyalog és kiabálva egy tolató gépkocsit, ami zászlótartó rúdnak ütközött. Ezután néhányan a kocsi oldalát ütlegelték.

Az eset előzményéről nincs információnk. A kérdéseinkre a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője válaszolt.

-Egy korábbi vita miatt alakult ki nézeteltérés több személy között a kórház területén. A személygépkocsival közlekedő szombathelyi sofőr tolatási manővert végzett, melynek során  egy zászlótartó oszlopnak, egy táblatartó oszlopnak, végül egy, a járdára rögzített padnak ütközött. A Szombathelyi Rendőrkapitányság közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az eset körülményeinek tisztázására. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett – írta Seffer Lilla rendőr őrnagy.

A kép illusztráció

Kérjük olvasóinkat, hogy ha a nézeteltérés okával kapcsolatos információjuk van – pl. mert részesei voltak az esetnek -, akkor azt privát üzenetben küldjék el részünkre az info(@)112press.hu emailcímre!

A kép illusztráció, korábbi esetnél készült.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.