Barion Pixel
2017. szeptember 03.

Több embert sebesített meg késsel egy csepregi férfi, miután nem kapott drogot

Legalább hét rendőrautó és két rendőrmotor vonult a Markusovszky kórházhoz Szombathelyen, ahova több embert szállítottak be vágott, szúrt sérüléssel. Az csak a véletlen műve, hogy két ellenlábas család tagjai is összefutottak ott.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után megkereste szerkesztőségünket az egyik érintett család tagja és elmondta, hogy ezúttal csupán a véletlenek furcsa összjátéka, hogy az augusztus közepén egymásnak eső két család tagjai összefutottak a Markusovszky kórházban. A rendőrök egy Csepregen történt bűncselekmény miatt vonultak ki a kórházhoz, amiben az egyik korábban érintett család két tagja vétlen sértettként került kórházba, míg a másik család tagját korábbi eset miatt kezelik a kórházban és így kerültek képbe a családtagok is.

csb4

A csepregi esetről egyelőre egy sérült asszony családtagjától kaptunk információkat. Elmondása alapján egy csepregi fiatalember kábítószert akart vásárolni a településen, de az állítólagos terjesztője nem adott neki. A férfi erre késsel megsebesítette őt és még egy embert, majd véres kézzel bebocsátást kért egy közeli házba.

csb1


Az ott lakók (az egyik korábbi esetben érintett család tagjának rokonai) beengedték a férfit, mert azt hitték, segítséget kér, de az állítólagos kábítószerfüggő, otthonából korábban kidobott fiatalember ott is késsel hálálta meg a bizalmat, a vállán és a fején megsebesítve a háziasszonyt és annak lányát.

csb3

A sérülteket a Markusovszky kórházba szállították, ahova bementek a családtagok is és ezért gondolhatták többen is, hogy a korábbi események folytatása zajlott.
 

csb2

 
Információnk szerint a rendőrség eljárást kezdeményezett az ügyben, bővebb információ egyelőre nem áll rendelkezésünkre és a sérültek számát sem sikerült megerősíttetni. Ahogy azt már az első cikkünkben is megírtuk, a kórházban nem történt rendbontás.
 
Korábban írtuk:

Információink szerint egy szakonyi és egy szombathelyi család tagjairól van szó, akik elvileg egy gyermekelhelyezési ügyön kaptak össze, mára azonban szinte mindenért összevesznek, ha találkoznak.

Két hete Szombathelyen először a zeneiskola mellett estek egymásnak rudakkal és fémszerszámokkal, majd másnap a közeli Fő téren folytatódott a csetepaté. Akkor a Szombathelyi Rendőrkapitányság az ügyben – őrizetbe vételük mellett – csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

Úgy tudjuk, szombaton szúrt sérülésekkel szállították kórházba az egyik érintett család tagját. A sérüléseket bizonyosan nem kerti munka közben szerezte, mivel a mentőt rendőrautó is követte, illetve hamarosan mindkét család tagjai megérkeztek, erős rendőri biztosítás mellett.

csb6

Értesüléseink szerint a szombathelyi Markusovszky kórházban tettlegességre nem kerülhetett sor és a kiabálást, gyalázkodást is megelőzték a rendőrök. A betegek és a látogatóba érkezők azonban érezhették a feszültséget a sürgősségi tömb mellett.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.