Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. március 01.

Kocsisort előző VW borított fel balra kanyarodó teherautót a 8-as főúton

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 8-as főúton Jakabháza és Rábafüzes között. A teljes útlezárás miatt kilométeres kamionsorok alakultak ki.

A rábafüzesi határátkelő irányába tartott a 8-as főúton egy Volkswagen személyautó, amelynek a vezetője egy egyenes, belátható szakaszon gépjárműsor előzésébe kezdett.

j_11a

Információnk szerint az autó legalább négy járművet - teherautót és személyautót - megelőzött, amikor a sor elején haladó és balra indexelő Renault teherautó megkezdte a balra kanyarodást egy telephely irányába.

j_05a

A VW vezetője fékezett, de nem tudta elkerülni a balesetet. Az autója a Renault hátuljának ütközött és felborította azt. A Volkswagen ezután a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és a töltés alján állt meg.

j_20a

A személyautó vezetője az elsődleges adatok alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

j_04a

A teherautó vezetőjét nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel szállították kivizsgálásra kórházba. A mentés és műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlott.

j_03a

Miután a körmendi tűzoltók kerekeire állították a teherautót és letakarították a törmeléket a rendőrség egy sávon elengedte a "beszorult" teherszállító járműveket.

 

A személyautó sebességmérő órája 100 km/óra feletti sebességnél akadt ki.

j_17a

A Körmend és Rábafüzes közötti útszakaszon az autóút építése miatt sok helyen 30, 40, 60 km/órás sebességkorlátozás van érvényben. A baleset helyszínén 90 km/óra a megengedett sebesség és nincs előzési tilalom.

Kocsisort előző VW borított fel balra kanyarodó teherautót a 8-as főúton




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.