Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. október 19.

Kézi kulló ütközött előtte elhaladó Citroen oldalának Szombathelyen

A rosszvassal megpakolt kézieszköz a járdáról gurult neki a szombathelyi Nádasdy utcában haladó gépjármű oldalának. A kullóhoz tartozó egyik férfi úgy megtántorodott a kérdésünk súlyától, hogy vállal nekiesett a tudósítónknak.

Személyi sérülés nélküli baleset történt pénteken délután a szombathelyi Nádasdy Ferenc utcában, a Semmelweis Ignác utca kereszteződésénél.

A helyszíni szemle ideje alatt torlódás alakult ki

Információnk szerint a Szelestey László utca irányába haladt egy Citroen gépjármű, amikor a Semmelweis utcát elhagyva a menetirány szerinti jobb oldalról, a járdáról nekigurult egy rosszvassal megpakolt kézi kulló, amit egy nő próbált megtartani.

Az ütközés helyét jelöli a kör, látszik, hogy nem a gépjármű haladt közel a járdához

A gépjármű vezetője rendőrt hívott. A helyszíni szemle ideje alatt rendőri irányítással haladhatott a forgalom. Torlódás alakult ki.

Amire kiértünk a Citroen már nem volt a helyszínen, így a vezetőjét nem tudtuk megkérdezni az esetről, a kullót viszont még láttuk, amint eltolják. Próbáltuk megkérdezni a kézieszköz tolóit arról, hogy mi történt, de ekkor váratlanul és „véletlenül” az egyik férfi vállal nekiment tudósítónknak. Ezt úgy vettük, hogy nem kívánt válaszolni a kérdésre és feltételezzük, hogy csak a bódultsága okán tántorodott meg és nem szándékosan lökte félre a munkatársunkat. Erre abból következtetünk, hogy amikor tudósítónk barátságosan hangosan rákérdezett a lökés okára, akkor a férfi nem tudta miről van szó, szerinte semmi nem történt és azt a semmit különben sem kellene firtatni.

A lomokkal megrakott kézi kullót nem tudta megtartani a nő, Citroen oldalának gurult a járdáról


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.