Barion Pixel
Szerző: Tolna MRFK /112Press 2021. január 16.

Frissítve: Három gyermek tűnt el a kétyi gyermekotthonból - csellengők lehetnek

A kilencéves fiú és a 11 éves lány 2020. december 19-én engedély nélkül távozott a gyermekotthonból, azóta nem adtak magukról életjelet. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a felkutatásukhoz. Januárban egy 13 éves fiú tűnt el ugyanonnan.

Frissítés: Januárban is eltűnt egy fiú a gyermekotthonból. A 13 éves Kiss József 2021. január 4-én a kétyi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. Eltűnéskori ruházata nem ismert.

Kiss József egy gyermekotthonból távozott engedély nélkül, azóta életjelet nem adott magáról

A Bonyhádi Rendőrkapitányság.körözési eljárást folytat a 11 éves Kovács Anna Beáta és a 9 éves Kovács rajmund eltűnése kapcsán.

A 9 éves Kovács Rajmund engedély nélkül távozott a kétyi gyermekotthonból, azóta nem adott életjelet magáról

A két gyermek 2020. december 19-én távozott engedély nélkül a kétyi gyermekotthonból, tartózkodási helyük azóta ismeretlen, életjelet nem adtak magukról.

Eltűnéskori ruházatuk nem ismert.

A 11 éves Kovács Anna Beáta engedély nélkül távozott a kétyi gyermekotthonból, azóta nem adott életjelet magáról

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a gyerekek jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Csellengők?

Tapasztalatok alapján az ilyen módon eltűntek többsége csellengő, azaz saját akaratukból távoztak az intézetből, ahol elhelyezték őket. Ezek a fiatalok azonban könnyen kerülhetnek veszélyes szituációkba, illetve követhetnek el meggondolatlan cselekedeteket, illetve kiszolgáltatott helyzetük miatt gyakran lesznek szexuális cselekmények áldozatai.

Tavaly májusban számoltunk be egy bandáról, akik lakásotthonból csábítottak el fiatalokat a jobb élet ígéretével, majd szexrabszolgaként dolgoztatták külföldön a fiatalkorúakat.
 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.