Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Kép forrása: taxis fórum 2024. augusztus 05.

Késsel fenyegetve rabolta el egy taxis autóját egy férfi Szombathelyen, de balesetet szenvedett vele

Hétfőn hajnalban került elő egy kés egy taxi utasterében. A taxis kimenekült az autóból, a tettes pedig elhajtott a járművel, de nem jutott messzire. Az elkövetőt elfogták a rendőrök.

Frissítés 2024.08.07.: A rendőrség és a bíróság megerősítette az általunk leírtakat. Elrendelték a férfi letartóztatását. Bővebb információk ide  kattintva olvashatók.

Korábban írtuk: Információnk szerint rablás történt hétfőn hajnalban Szombathelyen. Egy férfi és egy fiatal nő ült be egy taxiba, majd menet közben előkerült egy kés, amivel a férfi utas megfenyegette a taxist.

A sofőr megállt és kiszállt a járműből. Az utas átült a vezetőülésbe és elhajtott a gépkocsival, de nem sokkal később árokba hajtott vele.

Úgy tudjuk, hogy a rendőrök rövid időn belül elfogták az elkövetőt, akiről egy nem kifejezetten profilkép gyanús felvétel terjed a taxisok között.

A rendőrök rövid időn belül elfogták a taxit késsel megszerző férfit Kép forrása: taxis fórum

A férfi az általunk beszerzett információk alapján egy vasi kisváros lakója és az elmondottak szerint  nem veti meg a tudatmódosító anyagokat, így többek között az alkoholt sem. Meg nem erősített információk alapján korábban már akadt dolga a rendőrséggel, amikor mentőkre támadt egy közintézményben.

A kérdéseinket elküldtük a rendőrségnek. A válasszal később frissítjük a cikket.

Egy hónapja halálos balesetet okozott egy taxit rablással megszerző férfi Budapesten

Ahogyan arról július 4-én beszámoltunk egy férfi beült egy taxi vezetőülésébe a budapesti Tavasz utcában, majd a sofőrnővel való dulakodást követően elhajtott a gépkocsival, amivel az Árpád hídon halálos balesetet okozott. Az elkövető szintén elhunyt.
 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.